Spotkanie w cafe przy Colinie i ... ;) ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Wpadłem w sumie , jak dla mnie na Ciekawy pomysł. Myśle że można by było wyskoczyć gdzieś do kafejki , najlepiej na nocke , wziąśc po parę browarków i pograć w colina. Myślę że była by to dobra zabawa zwłaszcza że moglibyśmy się o coś pościgać
W sumie nie musimy na Nockę, ale w sumie klimat jest na nockach i można się dobrze wyszaleć Myślę że w gronie klubowym byłaby to świetna zabawa. Czekam na wasze opinie czy byłby ktoś chętny na taki wypad??
-nocka na rynku znalazłem za 8 zł | dore kompy.
Także decyzja należy do was, Czekam na wasze opinie CMR Czeka
w Razie pytań piszcie
PozdrO
co do terminu to się jak coś ustali , ale narazie potrzebni będą chętni

ja sie pisze napewno!!

ja tez bym sie pisal

co tak malo chetnych???

Widzę że jest narazie czterech chętnych , hmm Może jednak ktoś jeszcze by chciał?

no co jest z wami, na kreciolkach tyle osob sie sciga a w colina to juz niet?

wlasnie przeczytalem ten post kurde jasne ze jestem za!! tylko w jaka czesc pogramy 2 czy 3 ?? w 3 niegralem a moze rally masters chetnie skopal bym komus tylek
ps tylko kiedy ??ja moge w tygodniu

Teraz są ferie , także 2 tyg wolnego a co do gry lub częsci to jeszcze jak coś do obgadania, ja byłbym za cmr3 ponieważ gralem w niego tylko 2 razy po 10 min.
pozdrO

p.s.
moze jest ktoś jeszcze chętny jest juz 5 osób

z tego co czytalem i slyszalem to colin 3 jest malo realistyczna (choc 2 przy przy rally masters to tez proscizna w sensie prowadzenia auta) wiec ja bym obstawail w 2 choc co szkodzi cupnac w to i w to
no chyba ze sa jakies przeciwskazania techniczne bo ja niema ja narazie ani 2 ani 3 aktualnie

to kiedy i gdzie wsteonie bysmy sie umawiali ja bym mial jeszce 1 chetnego moze w tym tygodniu co?? marek co ty na to
??

No mnie i Tomiemu (czyli Bratu) ten tydzień pasuje, tylko będe musiał znaleźć numer do kafejki żeby jak coś to zarezerwować , w sumie mi termin jest obojętny, Powiedzcie Kiedy Wam pasuje to się już do Końca ugadamy

moze w srode ??

ja bym byl za czwartkiem piatkiem lub sobota a co do gier to mysle ze mozna by pociupac w 2, 3 i mastersy z przewaga 2

Cytat:
ja bym byl za czwartkiem piatkiem lub sobota a co do gier to mysle ze mozna by pociupac w 2, 3 i mastersy z przewaga 2

Jestem Za! Dobry pomysł, ponieważ niejestem teraz w 100% zdrowy trochę mam problemy z moim żołądkiem , dlatego terminy podane przez fostofa były by gOOd. Jak dla mnie

no to moze w czwartek ??? zreszta piszcie kiedy

no panowie co taka cisza piszcie kiedy idziemy

może piątek?
tylko musze załatwić numer do kafee hehe a ciagle o tym zapominam , chyba ze ktos ma numer do jakies kafejki na rynku to dajcie znac a jak nie to bede musial szuakć
pozdrO

a co do tego wypadu, to ile w koncu jest chętnych osób????

odemnie jeszcze jeden koles bedzie

w sumie to po co odrazu na rynek mozna isc na willowe np hehe tylko nie wiem jakie tam maja teaz komy