WYJAZD i kiepska pogoda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiejszego dnia czyli 14.01.2004 wybieram się moim polderem w podróz z Warszawy do gdańska pogoda jest do dupy jedziemy w 5 osób i na razie jestem dobrej myśli mam nadzieje ze podróz obejdzie się bez przygód.Mam nadzieje że w Gdańsku jest ktoś z FSO A.K i w razie co będzie mógł udzielić mi jakiejs pomocy doraźnej.POZDRAWIAM

Assistance na nogi !!
powodzonka jedźcie ostrożnie

W razie czego dzwoncie

Jak nie będę akurat po browarze też pomogę

Uwaga Uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!

prosze assistance na drodze wawa-kraków jutro o czówanie gdyż jutro wyjezdzam do krakowa gdzie przenocuje , po czym w niedziele udam sie dalej do piwnicznej.
Z racji tego ze moja padaka ma 216 kkm przebiegu i mam go od niedawna wszystko moze sie zdarzyc.
Zielona pdaka caro '92w kolorze L-111(jak olonez). na blachach WF
(taki pobierzny opis ).
Jade na letnich oponach d-124 . I mam nadzieje sie dotelepac jakoś.
pozdr.

szerokiej drogi rzuba

a co ma się popsuc

wszystko
do krakowa wioze 17m2 klepki jeszce wiec jak ciezarowka, ale naszczescie dalej na pusto

dzasz rade rzuba! Do jutra.
P.S. pobieżny przez "ż"

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

rozłożysz sie jakies 400km od Wawy... stawiam browca za mam racje

Cytat:
2004-01-31 00:07:43, SPAjK pisze:
rozłożysz sie jakies 400km od Wawy... stawiam browca za mam racje

SPajku, rozłoży się ale na łóżku z browarem w łapie i kobietą na sofie... Po 400 km będzie na miejscu....

nie chciałem tego mówić wczoraj, ale ja stawiam że będziemy ściągać burze z Janek , Magdalenki lub Nadarzyna (zależy jak będzie jechał) w drodze powrotnej

wszycy bardzo wierzymy w mozliwosci Burzy hehe nie ma to jak koleżeństwo...

Najprawdopodobniej jutro zielono-zasolone kombi nawiedzi Wawkę,także drodzy klubowicze strzeżcie się i bądźcie czujni .Nie macie jakiegoś spota niedzielnego?

możemy zrobić, a o której można się ciebie spodziewać

burza jest w krakowie... cholera, nie zepsuł sie eh

Na proroka sie nie nadajesz

Cytat:
2004-01-31 15:40:10, Jojo pisze:
możemy zrobić, a o której można się ciebie spodziewać

Wyjeżdżam o 11-stej,także przy obecnej pogodzie będę pewnie koło 14:30.Jednak kiepsko będzie z czasem, bo jadę z kumplem zakupić dla niego Citroena AX (se wymyslił ).Ponoć jedziemy w okolice Galerii Mokotów...się zobaczy jutro .

Zawsze mozemy pomóc w oględzinach - na chłodno i bez emocji dostrzeżemy ewentualne braki francuzika

A propos francuzika to jest to 1.4 w wersji GT czy cuś takiego i ma ok.90KM mocy...przy masie ~750kg...