Ile kosztują amory KONI do kaszlana???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to co w temacie i co zrobić by auto jeżdziło 20-25cm nad ziemiom

Było otym niedawno.
Poszukaj w Archiwum...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-01-15 20:40:02 ]

KONI dobra rzecz,tylko jeden problem .Do malucha KONI oferuje z gazówek dwa rodzaje z trzy i czterostopniową regulacją twardości te pierwsze trzeba zdejmować aby przestawić drugie regulujesz na wozie .Cena za pierwsze około 1300 zl drugie 1700 zl

dziękówa
chyba wybiore te pierwsze

a gdzie można nabyć takie amorki?? jak długa jest gwarancja?? czy ktoś na nich jeździł?? jak szeroka jest skala tej regulacji??

a ta cena??to za komplet 4szt...na os...czy moze za 1 szt.??

Na terenie firmy, w której pracuję (Warszawa Wesoła) jest hurtownia KONI. Do małkersa amory są coś średnio po około 300 zł + VAT z płynną regulacją.

Jeżeli chcecie, to wezmę dokładną ofertę od nich i podam konkrety.

nio...jakbys mogl...to bylibysmy wdzieczni...no i ile gwarancji daja...
a tak wogole to są one rozbieralne??tak jak bile??

Coś chyba mówili o dożywotniej gwarancji, ale nie wiem czego. Samych amorków czy gniazd w nadwoziu .

Ceny o których pisałem dotyczą oczywiście kompletu.Firma z Jabłonnej koło W-wy tel.022-7825455 www.tuning.xo.pl

ja ostatnio odpuściłem sobie malowanie malera i stwierdziłem, że kupię bile nowe. ale skoro tutaj jest możliwośc regulacji... to nie ma się nad czym zastanawiać
bardzo będziemy wdzięczni za ceny panie Admiral

Przepraszam wyszystkich którzy próbowali wejść na stronę przezemnie podaną (hi widynek) ale przepisałem ją z wizytówki którą otrzymałem gdy byłem u nich w sklepie.Myślę że telefon mają sprawny na wszelki wypadek to ich kom.0 501 084 590

Uff. Widzę, że zainteresowanie zmortyzatorami KONI spadło do 5 strony forum .

No to mam w końcu niusa.

Amortyzatory KONI do 126p:
Przód o symbolu 80-2281 cena za szt. 343 zł brutto;
Tył o symbolu 80-2282 cena za szt. 286 zł brutto.

Amotryzatowy posiadają płynną regulację, lecz konieczne jest w tym celu wymontowanie amortyzatora (w tej serii amorków).

dobra...a teraz gdzie ja moge je zamowic??
to sa jedyne amory KONI do "małkersa"?
i czy maja charakterystyke "sportową"...czy to poprostu seria firmowana przez KONI??

Trudno powiedzieś czy to są wyczynowe amortyzatory.

Wyczynowe amorki KONI maja w symbolu oznaczenie "sport", więc raczej nie.

Jest to według katalogu dwururowy hydrauliczny standardowy amortyzator teleskopowy z płynną regulacją.

Chłopaki nie mają tego na półkach, ale jeźdżą dwa razy w miesiący do Holandii, więc nie ma problemu.

Mają też na bierząco amorki do CC i SC, ale nie pamiętam ceny.
Jak będe przechodził koło nich, to zapytam.

aha.czyli seria z regulacja...a one sa gazowe...olejowe...czy gazowo-olejowe??
czy myslicie skoro to nie sa sport...to beda lepszejsze od Bilsteinow??

czy naprawde są amortyzatory czystto gazowe?
bo niedawno gdzieś czytałem że nawet tamte muszą mieć jakieś smarowaie i tam olej jest.

Nie ma czegos takiego jak"czysto gazowy"amortyzator.
Są olejowe i olejowo-gazowe.W olejowych,podczas skoku tłoczyska amortyzatora,olej zaczyna sie pienić.Przez to spada mozliwosc tłumienia drgań przez amorek(poprostu olej miesza sie z powietrzem w amorze i robi sie z tego piana)W gazowych powietrze zastąpione jest jakimś gazem,przez co olej sie nie pieni.I non stop amor ma ta samą charakterystyke

to teraz ponowie pytanie...czy ktos wie czy KONI...te co sa do malara (nie te sport)...beda lepsze niz "rajdowe" bilsteiny??