| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-01-20 13:18:46 Ja mam tak, że po przekręceniu kluczyka nic mi się nie świeci na panelu przednim (fajnie brzmi: "panel"..., no chodzi o ten wyświetlacz przed kierowcą, noo ten z informacjami z komputera ZX Spectrum co to podaje inf. o tym, czy się ładuje akumulator i czy światła zostały właczone |
maniek6210 SYMPATYCZNY GOŚĆ BMW E34 520i bialystok | 2004-01-21 20:26:25 Ja bym stawiał na stacyjke na 99% a właściwie na kostke ktura jest przy niej i przewody dohodzące do niej.Jak kiedyś kumpel kupował "7" była z rozwaloną stacyjką i takie efekty były jak opisujecie dotyczy również zanikającego "panela", po wymianie stacyjki wróciło wszystko do normy za to 4stówki spadło z ceny. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-01-22 03:39:38 WITAM
a ja sprawdziłbym przede wszystkim klemy, wyczyscił i przykrecił znowu, potem szukałbym, gdzie idzie głowny plus, i minus od akumulatora, przeciez w ładach jesli pada wszystko, to tylko mogło pasc głowne zasilanie wpoblizu akumulatotra, stacyjka wyłacza oprócz zaplonu w 2106, niewiele układów, a napewno nie oswietlenie. Powodzenia, mysle że szybko zlokalizujesz awarie |