| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-20 09:52:49 Wszystko zaczeło się jeszcze w domu, pospałem troszkę dłużej i musiałem się potem spieszyć.Wypadam z domu i do razu zdziwienia
nieźle sypie, spoglądam w kierunku parkingu a tam nic nie widać, jedna wielka plama spadających płatków śniegu, cóż nikt nie twierdzi, że życie jest łatwe.Dzisiaj na pewno przydadzą się rękawiczki i czapka, zakładam i lecę w kierunku parkingu. Gdy docieram do Małomiejskiej (droga łacząca obowdnicę z Traktem św Wojciecha), widzę, że ruch jest dzisiaj duży, pewnie dlatego, że pada śnieg. Idzie mi całkiem dobrze mijam co niektórych, jakoś się przeciskam, oczywiście przed szkołą zwalniam, masa dzieciaków o kolizję nie trudno. No właśnie, obok szkoły zaczyna się tak naprawdę ciekawie, mijam golfa IV TDI z piękną kierowniczką na pokładzie (pozdrawiam), lekko ciemne włosy, buźka piękna, lakki makijaż, podkreślony ziemią egiptu, no i te rzęsy (zalotka musiała być w użyciu jak nic, efekt pierwsza klasa), krótki kożuszek, krągłości pod kożuszkiem, poezja. Nasze spojrzenia na chwilę się spotykają, uśmiecham się, ona też i w tym samym momencie włącza wycieraczki (pewnie chce się przyjrzeć Martensowi, cóz widok niecodzienny). Mijam ją, zostaje tak ze dwie długości. Gdy docieram do Traktu, udaje mi się przewagę powiększyc do 3 długości. Potem jest już trudniej, duża ilość śniegu robi swoje. Rozglądam się, z tyłu nic nie wiedzę, lewo, prawo też słabo, piękna kierwniczka zostaje z tyłu. Przedemną w oddali widać wieżę Mariacką, całkiem ładny widok (ci co wjeżdzają do gdańska od strony Łodzi wiedzą o co chodzi), no i jeszcze 2 km drogi. Popylam. Nagle słyszę w oddali wycie syren, to karteka pogotowia, jako, że dużo samochodów jest, czasami musi jechać pod prąd i to właśnie powoduje, że piękna kierowniczka zostaje jeszcze jedną długość z tyłu, jestem szybszy hehe.Gdy zbliżam się do końca tego 2 kilmetrowego odcinka widzę, że odległości między nami maleją do 2 długość. No i cóz, na samym końcu tego odcinka (prawie 2,5 km jak ją wyprzedziłem) piękna kierowniczka mija mnie z prawej strony, znów uśmiechy, mój większy (no przeciez byłem lepszy przez ostatnie 2 km), jej ładny z lekką nutą zdziwienia. Co tam kill z rolowanego zaliczony najpierw ja ją, potem ona mnie, w sumie remis. PS Co do tego golfa to nie wiem ile ma koni, ja swojego Martensa (a właściwie -y) nabyłem całkiem nie dawno, niźle się spisują, jak na tą cenę. [ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-01-20 09:54:45 ] [ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-01-20 09:56:27 ] |
CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2004-01-20 10:19:31 hmmm...ale o co chodzi...??? |
DrA eS ... | 2004-01-20 10:26:14
Jak to o co ?? Cos Ty Radek taki niedomyslny ?? Oczywiscie, ze chodzi ( i to doslownie ) o szybkiego Martensa Piotra... |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-20 10:30:49 |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-01-20 10:46:59 A w tym odstawianiu te "długości" to niby czego, że sie tak spytam??? ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2004-01-20 10:49:08 acha o szybkiego martensa!!!!!!!...nadal nie wiem o co chodzi |
DrA eS ... | 2004-01-20 10:53:40
Jak to ?? Martensa oczywiscie...
Bo to zima... i w skorzanym obuwiu sie najlepiej poruszac |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2004-01-20 10:56:10 Pewnie większość się ze mną zgodzi ( nie licząc kolegi Czarnego-bez urazy takie killowanie z rana bardzo pozytywnie nastraja , człowiek szczerzy się sam do siebie ... ech tak niewiele trzeba parę uśmiechów |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-01-20 10:57:29 No - większość dobrze wykonanych "pociągnięć" z buta nastraja pozytywnie ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-01-20 11:03:50 dzień w dzień kill na toruńskiej rano do roboty, zlewy przy elektryku ( swiatła |
ostry Opel Omega 2.5DTI Gdańsk | 2004-01-20 11:20:05 Ziemia egipska, żęsy, lekki makijaż....
Co ty taki wprawiony w te klocki i to na odległość, przez mokre i zaśnieżone szyby No ale kill byl napewno przyjemny he he Pozdr |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-20 11:21:14 Moj Martens.... dodajecie mi energi z rana. Bravo Dra za cenne komentarze. Radek czytaj uważnie ... Fakt jest faktem na 2 km odcinku skilowałem kilkadzisiąt samochodów. Ten golf utkwił mi w pamięci, bo miał piękną kierwoniczkę. Na resztę nie zwracałem uwagi. |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2004-01-20 11:47:41 heh - nie od dziś wiadomo, że na dobrze wypastowane Martensy i schludną resztę są lepsze (bardziej wartościowe) brania niż na najnowszy model bawary hmmmm.... szkoda, że tylko świadomość tego faktu pozostała nam dziś..... |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-01-20 11:49:46 dla tych po dioxycylinie kilka słów wyjasnień czyli dokładny opis 40 minut z wczorajszego dnia 1505 urodziny małzonki, sypie i zawiewa mokry w dodatku tika i ci od gry w kije na zielonych łąkach szuflują eee ... w dupie czas goni wsiadam jadę wyjazd na 1 tika/ ci od kijów/i inni skośnoocy wrośnięci na wyjazd, dupa tam przez stację, nawrót na sąsiedni zdziwił się w iveco ręczny na 2 metrach o 180 kierunek łodź psiarnia coś kopie aaaaaa... siebie kopie to drugie to naproxen wali po berecie ale w zamian miałem ponizej 40 ... stopni oczywiście |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-20 12:07:44 Odpadam od kompa, idę zajarać trawkę, potem przeczytam jeszcze raz.........
|
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-01-20 12:13:18 hmmm piotrze nie znałem cie z tej strony czyzby opis niezbyt dokładny ??? |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-20 13:41:02 Rzekłbym bardzo infromatyczny ...
lecz dalej nie wiem czy prowadzileś bestię(stawiam na to) czy też, robiłeś to piszo? To tak na marginiesie ... |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2004-01-20 14:19:25 pieszo tylko do klopa a i to nie zawsze |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-01-20 19:46:59 |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-01-20 20:12:05 Urg, wspaniałe, zrozumiałem tyle samo, co po śląsku |