Corolla 94r. 1.4 + założenie gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Chciałem się dowiedzieć czy są jakieś problemy z założeniem instalacji gazowej. Jakie polecacie i proszę o orientacyjną cenę.

Przejrzyj to forum sporo było o gazie.

W razie czego poczytaj tutaj lub obejrzyj stronę naszego klubowicza Benezisa TUTAJ.

Jako ze jesteś nowy na forum to zostawie ten temat. Tak jak radzi Jackal poszukaj na forum, i wybierz sie na forum o LPG.

witam!
forum przeglądałem i nie znalazłem żadnych informacji dotyczących akurat tego modelu. Forum lpg też często przeglądam jak również lady. posiadam samarę z gazem i coś niecoś na temat gazu wiem. Nie chcę przeglądać następnych stron reklamowych zakładów w których oprócz pobieżnych i ogólnych informacji ciężko się czegoś doszukać. Chodzi mi o opinie użytkowników danego modelu czyli Corolli z 94 roku i silnikiem 1.4.

adudzi: znaczy się źle sformułowałeś swoje pytanie. Ja również to odebrałem jak koledzy. I podobnie uważam, że o gazie zostało napisane już chyba wszystko włącznie z konkretnymi modelami elektroniki do gazu. Poszukaj postów np. moich lub Benezisa. Używamy instalacje dwóch różnych firm, ale widzę że mają te same lub baaardzo zbliżone możliwości. Cena już zależy od Twojego lokalnego gazownika. W moich okolicach solidna instalka to wydatek rzędu 2300-2500,- Oczywiście są również takie za 2000 ale te zdecydowanie odradzam. We wtrysku najważniejsza jest elektronika i jej możliwości. Reszta jest taka sama dla wszystkich aut 1 i 2 generacji. Ale to też już było napisane
Ja bym się zapytał, czy ktoś ma LPG w Corolli i jak się to sprawuje
Pozdro.