Wczoraj 22.01.2004 kto to byl?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wczoraj tj 22.01.2004 okolo godziny 23:00 skoczylem sobie pierw na pas a potem zajezdnie mpk. Na pasie zobaczylem bliskie spotkanie kaszla z pugiem 307 (wydaje mi sie ze kaszel do kasacji a puga wystarczy troche mlotkiem potraktowac). Natomiast na zajezdni przejechalem kilka razy i gdy wyjezdzalem jakis koles w niebieskiej skodzie z bialymi felami stalowymi jechal za mna i mi zdjecia robil. Chcialbym sie dowiedziec KTO TO BYL (bylo ich trzech) Myslalem ze to ty dayton ale chyba to nie byles ty jesli sie myle to daj znac

Pozdrawiam

Śliwek qrna nawet nie zartuj że mnie nie poznałeś!!!
Robilem ci zdjęcia cobym wrzucil je na forum (jak mi kots powie w jaki sposob to zrobic)
Ta naklejka kamikadze na tylnej szybie jest zbyt mała żybyś ją zauważył ??
Śliwek przestań brać!!!

o dayton to byles ty czemu sie nie zatrzymales pogadalibysmy ale dales plame (ja tez nie bede ukrywal pewnie dlatego ze tak pozno bylo)

chcialem zebys sie zatrzymal ale tak ci sie spieszylo qrde chcialem Cie zlapac na zajezdzni ale mi uciekles zanim sie zorientowalem ze tam jesteś...dałeś po dupie

no tak bywa nie doscigniesz czerwonej skody

Sliwek ty poprostu jestes slepy!!!! Dayton: gosc na drugi dzien z zajarana morda opowiadał mi jak mu jacys goscie z niebieskiej skody foty robili-niedowiary :lol

Pozdrawiam

ej sliwek niejest slepy-moze poprostu niedowidzi.pozatym skody zawsze mialy problem z ogrzewaniem wiec zawsze moze powiedziec ze szyby byly zamarzniete