MotoNews.pl
12Kupie-Sprzedam-Zamienie (37129/0)

Kupie-Sprzedam-Zamienie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tu wpisujemy wszystko co związane z handlem. A na początek to :
-mała ciekawostka z mobile.de

Poszukuje spoilerka i nakladek na przednie nadkola do 131 Racing. W rozliczeniu chetnie pozbede sie czesci do supermirafiori.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20216322

szukam dzielonej kanapy ...

Cytat:
2004-01-23 23:56:35, Abarth-GMR pisze:
szukam dzielonej kanapy ...

dzielonej tzn do kombi? czy z podlokietnikiem do sedana? jesli z podlokietnikiem to jaki kolor Cie interesuje?

do sedana - czarna

szukam jeszcze CL ki w idealny stanie

Cytat:
2004-01-24 19:44:27, Abarth-GMR pisze:
do sedana - czarna

Jak chcesz to mam komplet do supermirafiori w kolorze szarym. Komplet tzn fotele + kanapa + boczki (tyle, ze to od supermirafiori, wiec boczki raczej nie beda Ci pasowac do speciala)

Cytat:
2004-01-25 00:21:14, kosa131 pisze:
Jak chcesz to mam komplet do supermirafiori w kolorze szarym. Komplet tzn fotele + kanapa + boczki (tyle, ze to od supermirafiori, wiec boczki raczej nie beda Ci pasowac do speciala)

A można gdzieś zlookać jak to wygląda?? Ciężko by to było do DF'a zapodać i czy wogóle jest sens? No i podstawowe question: how much?

Cytat:
2004-01-26 19:39:53, Race_D pisze:
Cytat:
2004-01-25 00:21:14, kosa131 pisze:

A można gdzieś zlookać jak to wygląda?? Ciężko by to było do DF'a zapodać i czy wogóle jest sens? No i podstawowe question: how much?

Fotele przednie bez problemu, ale tylna kanapa w 131 jest szersza. Takie fotele ma u siebie granturismo z FSO AK

Ja generalnie szukam 132 2000 - może być w stanie przed agonalnym byle za psie pieniądze...

Niejaki blady na forum F&F chciał sprzedać lub zamienić swoją na DF-a. Stan dobry 2.0 reszty nie pamiętam ale jak poszukasz to znajdziesz ogłoszenie

Moze jeszcze nie w tej chwili , ale będe się rozglądał za kimiś ładnymi felgami do mirafiorki , jak by ktoś wiedział coś na ten temat to prosze o kontakt.

Sprzedam silnik 1.3 TC bez pap. tanio, w całości lub na części

sprzedam 2 progi zewnętrzne i 2 reperaturki błotników tylnych prod. włoskiej do fiata 132 (nowe, nie używane).
za stówkę sprzedam.

kupię aparat zapłonowy do TC napędzany z wałka wydechowego. może być niesprawny.

Ja szukam klamek kasetowych do 132, od modeli 1600/1800 (nie od 2000). A co do wozu Bladego to jest to 1800, a nie 2000...

kupię głowiczkę wydechową i z wałkiem z dziurą na aparat zapłonowy ( może być do regeneracji) mam cały silnik 1,6 na zbyciu

Sprzedamy z karolem dużo gratów do 131, między innymi aktualnie jeżdżony silnik 1.4 TC.

Cytat:
2004-03-08 12:53:43, bolger pisze:
Sprzedamy z karolem dużo gratów do 131, między innymi aktualnie jeżdżony silnik 1.4 TC.

Zdecydowaliscie cos z tym spoilerkiem?