Ale mnie dawno nie było :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmmm.... Dawno tu nie zaglądałem bo czasu jakoś brak
Widzę że nic się chyba nie zmieniło... Ci co się kłócili dalej się kłócą, Ci co byli buntownikami dalej się sprzeciwiają, entuzjazm i humor jednak dalej dopisuje i o to chodzi
A u mnie co słychać? Zimowa jakaś deprecha i nic mi się nie chce
Jak by jakiś większy zlot to chętnie się zjawię... tylko czy akurat sie o tym dowiem zaglądając tu tak rzadko
Pozdrawiam wszystkich gorąco i serdecznie

Ps. dlaczego jestem teraz jakimś "membersem"??? Czyżby "członek" komuś się z czymś kojarzył?

Cześć Plump - kope lat
Juz miałem zakładać watek: "Czy ktoś widział Plumpa????"
Pozdrawiam Cię serdecznie i zaglądaj do nas częściej
Pozatym opowiadaj co robiłeś jak w Klubie nic nie robiłeś

Witaj.

Właśnie... Na gg jest, a w klubie nie

Mam nadzieje na częstsze Twoje wizyty na forum

Widzisz Plump już miałeś czerwoną lampkę, klub stał w pogotowiu by ciebie ratować, jak byś nawet z GG znikł to cała wiara z Klubu ruszyła by na ratunek

Zoltar nad nami czuwa

Co robiłem jak mnie nie było?
Żona od września zaczeła pracować w szkole na świetlicy, a od października studiować tzw podyplomowo A ja zostałem tzw kurą domową tzn jak nie jestem w pracy to siedzę z synkiem. Ma już prawie dwa lata!! Jest fajnym małym człowieczkiem hi hi
Poza tym śmigam autkiem a i żonka też śmiga i muszę powiedzieć że fajnie mieć Espero
Z awarii to ostatnio padł akumulator ale zmartwychwstał dziwnym trafem i w zasadzie nie wiem co to było W ogóle to miał prawo umrzeć bo mimo, że auto jest z '99 to akumulator wg jakiegoś tam znawcy mechanika bateria jest z '97
Druga ciekawa rzecz to rozdupiłem prawe lusterko i to tak głupawo bo u siebie na wyjeździe o tuje pier....!! Tak mi sie siakoś spieszyło i cofając świssssst, ziuuut, dup i... ale się udało zlepić plasterkiem i trzyma się, a jak będzie cieplej to widziałem w poradach, że jest na to sposób i może sie za to zabiorę
No i tyle...
A dziś np lepilem bałwana i uważam to za wielki sukces bo przy -5 to się śnieg raczej nie lepi! ale sposobem udało mi się i stoi przed domem piękny z nosem z marchewki, a Makuś się cieszy jak go widzi przez okno Fajnie jest mieć dziecko bo można się wrócić do pięknych bestroskich dni, jak wszystko było prostsze...

Witam plump jestem nowym "membersem" klubu a juz narobiłem troche zamieszania miło poznac!!!!

Rzeczywiście troszkę Cię nie było. Mimo wszystko widzę, że optymizm cię nie opuścił (stanowisz równowagę dla Piotrka ).

Witaj plump!
milo cie widziec
a jesli chodzi :
Cytat:
Ps. dlaczego jestem teraz jakimś "membersem"??? Czyżby "członek" komuś się z czymś kojarzył?

to jedyna zmiana nowego moda może po prsotu zbyt sie poczuwał co do nazwy "członek" ?

No nie wiem ale dla mnie "członek klubu espero" jest siakies takie fuuu.