Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-01-25 12:38:17 mam pytanko ile moze to zajac czasu???
mam dostęp do kanału więc bede mial w miare wygodnie. moze jakies uwagi na temat rozebrania koła czy bedzie to skomplikowane i co bedzie potrzebne. mowa oczywiscie o samarce pozdro |
![]() Dragu Łada Samara Stalowa Wola | 2004-01-25 13:22:24 witka
jeśli nie będziesz miał większych problemów. powinno ci to zająć około 1h (biorąc pod uwagę że wcześniej tego nie robiłeś). co trzeba zrobić: - poluzować tak regulację naciągu linki aby obydwie dały się bez problemu zdjąć z zaczepów. - ściągnąc koła i bębny z piast. z bębnami zapewne bedzie najciężej, bo bardzo lubią się zapiec. teoretycznie bęben powinien zejść jeżeli będziesz wkręcał szpilki (uprzednio odkręcone ![]() ![]() - jak się uporałeś z bębnami dalej powinno być gładko, choć u mnie tak nie było, bo pierwszym razem dostałem linki o jednakowej długości (samarka ma 2 linki o różnych długościach, przynajmniej moja ![]() - zakładasz nową lineczkę - zakładasz bęben i koło - zakładasz nowe linki na zaczepy regulacji i ustawiasz metodą prób i błędów ![]() P.S. zwróć uwagę po której stronie była krótsza linka, żeby nie było niespodzianki, że jedna linka jest za krótka ![]() ![]() |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-01-25 14:50:05 dzieki za odpowiedz..
reczny w zime bardzo sie przydaje wiec wymienie je na dniach. pozdro |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-01-25 19:50:08 Szymon, w zimie z recznym wlasnie trzeba uwazac, ja uzywam tylko w wyjatkowych sytuacjach - mozna narobic sobie sporo klopotu przy zablokowaniu szczek.
No chyba ze do ekwilibrystyki autem. |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-01-26 17:34:54 uwazac trzeba zawsze!!!!!!
ale na parkingach mozna poszalec na reni ![]() |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-02-04 12:51:59 dzieki wszystkich za rady. wlasnie wrocilem z garazu - renia dziala!!!!!!!
pozdro |