Zlot w Poznaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z pewną taką niesmiałością pozwolę sobie rzucic do rozwazenia temat lokalnego zlotu espero dla klubowiczów z Poznania i okolic, oczywiscie szczegóły do późniejszego ustalenia. Co prawda nie liczę na duży odzew, dobrze jesliby temat ten nie został z zerową liczba odpowiedzi, ale wierze w to, że spróbowac warto.
Pzdr.

Jeżeli w dzień powszedni to ja się piszę. Na sobotę i niedzielę jadę zawsze do domu.
Pozdrawiam Rysio

NO to ja sie tez przywloke... zawsze we dwoch razniej

Dramar wiem, że na Ciebie zawsze mozna liczyć
Rysio oczywiście miło bedzie sie z Toba zobaczyć, co do reszty to wysle im zaraz priva i poczekamy kilka dni na odpowiedź, a nóż - widelec. Jesli bedzie cisza to zaczniemy ustalać szczegóły. Z mojej strony dzien powszedni jak najbardziej wchodzi w grę.

Proponuje 18 luty (piatek po 19:00) albo 19 luty (sobota - caly dzien).

Bo tyz bede Niestety bez samochodu ale zawsze to klubowicz...

Oczywiscie KeyJey - bedziesz mile widziany. Rozumiem, że jako przyjezdny tylko te daty wchodza w grę. Mam nadzieję, że uda się wszystkich zgrać.
Wysłałem priv do pozostałych klubowiczów z Wielkopolski, niestetyw profilach nie podali nr gg, adresów mejli, a ostatnie ich logowanie w klubie to zamierzchłe czasy, może jednak dadza znak zycia.
Wiec czekamy

I nie tylko ja mam byc

Jeżeli mogę coś zasugerować to wolał bym od poniedziałku do piątku. Piątek do godz 15.
Pozdrawiam Rysio

Cytat:
2004-01-26 09:06:38, KeyJey pisze:
I nie tylko ja mam byc

Czyżby sekcja warszawska jakiś najazd planowała ?

Cytat:
Proponuje 18 luty (piatek po 19:00) albo 19 luty (sobota - caly dzien).

Bo tyz bede Niestety bez samochodu ale zawsze to klubowicz...

KeyJey jaki ty tajemniczy jestes niemow mi ze specjalne jjedziesz a ten zlot bo w to niewuwierze

Jak narazie żadnej odpowiedzi od pozostałych klubowiczów z Wielkopolski - wiadomosci nie odebrane - moze poczekamy jeszcze kilka dni?
Co do miejsca i czasu to oczekuje na Wasze propozycje, byc może zaczerpniemy z tradycji warszawskiej i zorganizujemy coś w okolicy centrum handlowego - po pierwsze duzy parking, po drugie mozliwość schowania sie w cieple i spicia kawusi i wrzucenie ciacha?? Tak mi przyszło do głowy tesco na Wilczaku, ale może warte uwagi jest inne miejsce? Czekam na Wasze propozycje.

KeyJey`a nie bedziemy pytać czy przyjechał specjanie na nasze spotkanie czy połączył to z inną przyjemnością

Ale jak kto mi sie wylamie (dobrze wie o kogo chodzi) to osobiscie mu nogi z tylka wylamie i nie bedzie zadnego ALE

Byla taka reklama:

OBIECALES hehe

Hehehe... czyzby czyzyk ?? No to gitarra ClitorisMajster...

Cytat:
2004-01-27 10:01:45, KeyJey pisze:
Ale jak kto mi sie wylamie (dobrze wie o kogo chodzi) to osobiscie mu nogi z tylka wylamie i nie bedzie zadnego ALE

Dobrze, że choć raz nie chodzi o mnie

Dzisiaj zgłosił sie do mnie sympatyk klubu z Poznania Majkel, który jest chetny na spotkanie w lutym. Liczba chetnych rosnie - czekam na resztę

Moja propozycja miejsca to Auchan-Swadzim.
Pozdrawiam Rysio

Mi to rybka gdzie...
Dramar Nas zawiezie... bo nie bedziemy w stanie sami jechac...

Cytat:
2004-01-28 10:58:41, KeyJey pisze:
Mi to rybka gdzie...
Dramar Nas zawiezie... bo nie bedziemy w stanie sami jechac...

Aby tylko móc gadać

KeyJey czy Wy tam w Warszawie "chodzicie" wg innego kalendarza, czy moze już teraz coś z "mową" nie tak , bo u mnie 18 luty to jest środa a 19 jak to latwo się domyslić czwartek . A powaznie to sprecyzuj, bo Rysiowi nie pasuje weekend, szkoda by było stracić jednego uczestnika. Miejsce Auchan Swadzim jak najbardziej ok, w koncu Poznań nie jest taki duży. Co na to Majkel i Remlen - pasuje Wam ???

miejsce jest ok choc mieszkam na drugim koncu Poznania, (kierunek Katowice ) ale taki dystans moim esperakiem jestem w stanie pokonac