Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2004-01-27 15:52:27 Stawiam na luzy zaworowe ![]() ![]() ![]() |
![]() Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2004-01-27 15:59:32
Ja też ![]() |
![]() Pisiek F&F Sympatyk K-shell wola filipowska | 2004-01-27 16:33:03 Ja miałem kiedyś dokładnie taki przypadek, według mnie to jest na 99% wina pompki paliwa,ona poprostu nie nadarza pompować i dlatego na wolnych obrotach ci chodzi, a ten 1% obstawiam nieszczelne przewody paliwowe które idą z baku do pompki i (ciagnie powietrze), ja wymieniłem cały przewód od baku do pompki i nową pompke(fabrczną)i ustało. |
![]() Kuner Raszyn / Wawa | 2004-01-27 17:14:25 zniee chce mi się czytać tego co poprzednicy napisali bo tak się stało ze jestem pijany ale powiem tyle: ZAWO(RY.;. ustaw je i bedzie gites ![]() |
![]() skala Fiat 126 el Biłgoraj | 2004-01-27 17:19:12 Pare miesięcy temu spotkałem sie dokładnie z czymś takim samym. U kumpla w maluszku robiło sie coś takiego że po przejechaniu kilku kilosów zatrzymywał sie maluszek, i po jakiejś minucie dalej mógł jechać. nie wiedział co jest i tak sie męczył, ale po kilku dniach już po kilometrze gasł mu samochód. Wina była taka że przewód którym wraca paliwo z gaźnika do zbiornika zapchał sie troche i nie nadążało paliwo wracać, no i robiło sie ciśnienie w gażniku. Gdyby to była popmka to by nie chodził na wolnych obrotach, bo przy szybkich obrotach pompka daje więcej i by wtedy chodził. Sprawdz sobie powrót paliwa do zbiornika. Stawiam że to to. |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-01-27 18:14:24 przeczysc gaznik, i jezeli masz filtr paliwa to go wywal na chwile i zobacz wtedy jak chodzi... bo to tez moze byc jego wina, u znajomego było tak samo jak u ciebie po tym jak zabrakło mu bezyny, wymieniał swiece, aparat zapłonowy, kable i pływak w gzniku i dalej to samo bylo, jak kazałem mu wymienic filtr to wszystko wrociło do normy. Sproboj, nic nie musisz kupowac a wiec nic Cie nie kosztuje, jak sie okaze ze bez filtra paliwa jest dobrze to kupujesz nowy filtr, zakładasz i smigasz ![]() |