Jak podłaczyć okragłe zegary w Poldku"86?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!!! Jestem nowy i mam taki MAŁY problemik Jak podłączyć do Poldka'86 okrągłe zegary (wiązka odpada ze względu na kasę). Zegarki z całą deska leżą mi od roku w pokoju no i troszke gracą...Pomocy...

uzbrój sie w cierpliwość w przyszłym tyg prawdopodobnie bedzie artykuł na ten temat!! bo jak to wytłumaczyć na forum to ja nie mam pojęcia!!

Napewno będzie

Cytat:
2004-01-27 13:59:39, uzar pisze:
Cześć!!! Jestem nowy i mam taki MAŁY problemik Jak podłączyć do Poldka'86 okrągłe zegary (wiązka odpada ze względu na kasę). Zegarki z całą deska leżą mi od roku w pokoju no i troszke gracą...Pomocy...

Dwa dni temu to samo robilem...No coz nawet nie mialem orginalnych kostek wiec trroszke roboty z lutownica i dochodzeniem co jest co ale warto bo roznica jest przeogromna...

Zycze powodzenia.
P.S Szkoda ze nie mieszkasz w Trojmiescie bo bym Ci to zrobil

Slavny dzięki za radę, ale przy moich zdolnościach i cierpliwości lutowanie odpada(szkoda tych zegarów) ...a jak mnie przypili to i do Trójmiasta podskoczę...no to czekam sobie na artykulik

Cytat:
2004-01-28 10:05:43, uzar pisze:
Slavny dzięki za radę, ale przy moich zdolnościach i cierpliwości lutowanie odpada(szkoda tych zegarów) ...a jak mnie przypili to i do Trójmiasta podskoczę...no to czekam sobie na artykulik

Zapraszam jak przyjedziesz to masz za free podlaczone zegary

Oj Slavny kusisz, kusisz... Pomyśle po sesji... A tak w sumie to w Trójmieście jeszcze mój Poldek nie grasował... byłaby miła wycieczka...

Już jest art ale na razie go sprzwdzam

Slavny jak jestes taki pomysłowy dobromir to sie niedługo z czyms do Ciebie zwróce a mianowicie z elektryczną antenką

Cytat:
2004-01-30 11:00:15, trombocyt pisze:
Slavny jak jestes taki pomysłowy dobromir to sie niedługo z czyms do Ciebie zwróce a mianowicie z elektryczną antenką

Zapraszam.Pokombinujemy,złożymy,zagra

Cytat:
2004-01-29 12:40:33, bandzior pisze:
Już jest art ale na razie go sprzwdzam

Ciekawe czy duzo błędów

Cytat:
2004-01-30 11:00:15, trombocyt pisze:

Niezły bajer ale grogi

Mam go gratis tylko każdy sie boi przewiercić mi blachy z tyłu bo to ma być z tyłu bo wąsko jest ale ja pokombinuje

Już dziś będzie ten art bo nie miałem netu i kapusta

Ja też dopiero dzisiaj jestem, bo mój "kochany" kot przeżarł mi kabel... Jeszcze raz dzięki za artykulik. Mam teraz dwa tygodnie laby, to coś pokombinuje

Na moje oko to 3 h roboty

a co z artem

artykulik coś jakby go nie było

artykuł widmo

Bnadziora na gg tez wieki nie widziałem