| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
martyl DAEWOO ESPERO Szczecin | 2004-01-27 20:33:43 Witam panów ekspertów od ESPERYNEK i nietylko od kilku dni usłyszlem niepokojaco ze moja pompa paliwa glośniej pracuje szczególnie jak jest wlaczony np kierunkowskaz |
martyl DAEWOO ESPERO Szczecin | 2004-01-27 20:53:59
Heniu na 100% pompa. TEn odglos niejest może strasznie głosny prawie go niema ze tak powiem ale sie ujawania jak sie wlaczy kierunkwskaz to wtedy w rytm kierunków slychac pompe hihihi ale to tez niema jeszcze jakies tragedi dzwiekowej.... pytam sie czy ktos ma cos takiego czy mi na sluch juz padlo |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-01-27 21:18:56 Nurtuje mnie problem narastania dźwięku przy włączonnym odbiorniku elektrycznym Czyżby coś się działo z ukł. elektrycznym? Sam "szum" pompy może być spowodowany jej zanieczyszczeniem. W przypadku mojego autka co jakiś czas dolewam do benzyny środek czyszczący ukł. paliwowy, więc póki co nie mam problemu z samą pompą ani systemem zasilania. Jednak w Twoim przypadku niepokoi mnie właśnie to o czym wspomniałem na początku. |