MotoNews.pl

OT: Jutro mam egzamin z logiki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule . Jutro o 10:30 egzekucja . W sumie to nic nie umiem i juz mnie szlag trafia. Teraz zeby sie wyluzowac pije juz drugie pifko przed kompem. Jest to moj pierwszy ustny egzamin na sudiach - jestem na pierwszym roku. Jak u was takie egzaminy wygladaly. Studiuje w filii KUL-u z Lublina
Pzdr dla wszystkich co sie ine musza uczyc

Nie przejmuj się. Ja bardzo miło wspominam mój egzemin z logiki. Fakt że była to okrojona jej dziedzina, bo logika prawnicza, a myśl przewodnia egzaminatora to "kontynuujmy rozważania". Facet opowiadał o zagadnieniach jak zaklęty, czasami sprawiał wrażenie jakby był w transie, hi hi. Mówię Ci logika nie jest zła. Wyluzuj się przy browarku a jutro pójdzie jak po masełku

powodzenia
a jak ci ni pojdzie to przyjedz do Lublina pojdziemy na browar a potem zrobimy najazd na siedzibe glowna KUL
musza dac zaliczenie

no cezariusz to by mi pasowalo i browarek i najazd Swoja droga ten KUL to ostatnio podpiernicza z wszystkim - ja studiuje na filii w Stalowej Woli i podobno z tego co slyszalem to chyba ja chca zamknac

Spoko.
Powiem Ci, że martwiłem się tą sesją egzaminacyjną (miałem w sumie 17 egzaminów ), ale udało mi się zdać (póki co) wszystkie w pierwszym podejściu. Już 14 egzaminów zdanych za mną, w tym te najtrudniejsze. Jutro mam (o 9 rano) egzamin z międzynarodowych standardów bankowości, ale że się dziś "naumiałem" to podchodzę do tego z odpowiednią dawką "luzu" .
Najbardziej bałem się (na szczęście już zdałem) "konstruowania modeli ekonometrycznych w oparciu o elementy zarządzania ryzykiem w ubezpieczeniach"... w wariancie rozszerzonym (wykłady i ćwiczenia). Materiału było od cholerci, zadania takie, że jedno zajmowało 4 kartki formatu A4 i dodatkowo bardzo sympatyczny wykładowca
Na szczęście "poszło gładko" więc i Ty się nie przejmuj Będzie dobrze

zapraszam
ze stalowki juz niedaleko
browaru ci u nas dostatek

ja z logiki mam w lutym a w sobote 2 zerowki

a ja ma egazmin w ten weekend z tego przedmiotu zobaczymy jak bedzie albo z tarcza albo na tarczy przyjde

no nic z tego nie bedzie jak kciukow nie bedziecie trzymac za Nas

eh podstawy logiki czy logika matematyczna jest do lykniecia... zdaj za mnie analize funkcjonalna nota bene ciekawe co macie na tej logice?? cos wiecej niz rachunek zdan i tautologie? bo ja juz nie pamietam co bylo nawet..

noi udalo sie 3+ teraz nastepna egzekucja w poniedzialek - Historia Filozofii

gratulacje mcneo

ktos cos wie o ustrojach gospodarczych bo mam referat do napisania pt "Czy istnieje idealny ustroj gospodarczy" a nic na ten temat nie wiem, jak ktos cos wie to niech powie