Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() skalar Yaris Luna LPG Bochnia | 2004-01-28 10:40:33 Witam,
Czy ktoś może korzystał z usług tej nowej stacji. Mi do niego zdecydowanie najbardziej po drodze, ale zastanawiam się czy nie będą "grzeszyć" brakiem doświadczenia. Co o tym myslicie? Pozdrawiam |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-01-28 15:03:25 Hmmm... wypadałoby już olej wymienić... może zaryzykuję ? ![]() ![]() |
![]() km1 Toyota Camry Kraków | 2004-01-28 22:10:56 Perzan lepiej jechać do InterCaru tam zrobią ci wszystko szybko i PROFESIONALNIE ![]() ![]() |
Lew2 TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kraków | 2004-01-29 10:20:05 Perzan,
Ci goście (ANWA) wcześniej serwisowali Nissana, więc jakieś doświadczenie tam mają. Ale daj znać jak robią. Nawet przy tak niewinnej operacji jak wymiana oleju poznać "młotków". Lew2 |
Adam_PE TOYOTA DRIVER Camry żyrandolowo | 2004-01-29 22:35:26
Można, można. W zeszłym roku pojechałem na wymianę oleju do pewnego znanego serwisu w Jankach. Efekt - wymiana miski, miesiąc niejeżdżony samochód i koszty. Oczywiście wszystko to nie ich wina... ![]() |
![]() skalar Yaris Luna LPG Bochnia | 2004-01-30 09:45:54 Perzan, dzięki za informacje!
Przysłużyłeś się dla potomnych ![]() A szkoda, bo mam do tej stacji tak blisko z pracy ![]() Pozdrawiam |
![]() roman-corollaclub corolla TTE :) | 2004-01-31 01:08:35
I bardzo dobrze zrobił nie wpuszczając cie na halę!!! Jak jesz w restauracji to też zapindalasz na kuchnię zobaczyc jak smarzą kotleta?! Co to w ogóle za głupie zwyczaje patrzec komuś na ręcę przy pracy?! Idź do szefa bo przecież to co zrobił ten serwisant to skandal!!! Jak on mógł zabronić ci wejść na serwis?! ![]() ![]() ![]() ![]() Padam! człowieku zastanów sie , czy w twojej pracy lubisz jak ci ktoś zagląda przez ramię i patrzy czy przypakiem czegoś nie spieprzysz - żenada!!! |
![]() km1 Toyota Camry Kraków | 2004-01-31 11:16:52 Scalar jakbyś miał takie "numery" jak Perzan z serwisantami to byś tał nad nimi z lupa ![]() [ wiadomość edytowana przez: km1 dnia 2004-01-31 11:20:33 ] |
Lew2 TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kraków | 2004-01-31 16:13:02 Dziękujemy Perzanowi za przetestowanie nowego ASO. Teraz już wiemy ![]() ![]() |
![]() roman-corollaclub corolla TTE :) | 2004-02-02 19:24:43
czyżby nie!!!
śmieszne historyjki opisujesz ![]() ![]() |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-02-02 20:06:11
Czyżby tacy jak ty ![]() ![]() ![]() ![]() Może ty jako uprzywilejowany nie musisz patrzeć mechanikom na ręce ale większość z Nas jest do tego zmuszona - bo niestety mechanicy odstawiaja takie fuszerki że hej. A tak w ogóle to ostrzegam że za obrażanie posty u nas są również kasowane (a ty jako moderator co prawda forum corollaclubu ale jednak powinieneś świecić przykładem) |
MaciekB 4R W | 2004-02-02 20:35:18 Roman, jak tobie tatuś za rok kupi nową Corollkę to rzeczywiście masz to w nosie, zresztą syna szefa serwisu nie oszukają (tak mi się obiło o uszy i tak zgaduję z Twej wypowiedzi)
serwisy Toyoty są oceniane najwyżej, ale nie zmienia to faktu że w niektórych z nich też gdzie mogą tam oszukają klienta sypaliśmy na forum przykładami z tego co pamiętam to opinię wręcz "złodzieja" ma Chodzeń - liczenie za nowe klocki i tarcze gdzie nawet kół nie odkręcali... ![]() ja, pomimo że mam zaprzyjaźniony serwis ASO, pałętam się po serwisie i NIGDY nikt nie dał mi do zrozumienia że komuś to nie pasuje. co więcej - gdzie indziej były przypadki że zalewano mi borygo licząc za Toyota Cooling (domyślasz się różnic cenowych) dlatego sorry, ale gdybym ne miał powodów, to bym się nie pałętał, a chcę mieć gwarancję że będzie to zrobione tak jak powinno, a do tego tymi materiałami za które zapłaciłem! |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-02-03 01:25:24
Jasne, wmieszaj w to jeszcze rząd, sejm, kler, żydów, masonerię, emerytów i rencistów. UE... ![]() Ech, szkoda gadać. Jak dla mnie EOT. |
![]() roman-corollaclub corolla TTE :) | 2004-02-03 03:39:23
nie słuchaj plotek ![]() |
![]() roman-corollaclub corolla TTE :) | 2004-02-03 03:51:17 Zapominacie o jednej bardzo istotnej sprawie.
Powiedzmy że jedziecie do serwisu na np. wyważenie kół. Dajecie serwisantowi kluczyki, siadacie na tyłku w poczekalni i za jakiś czas dostajecie z powrotem od serwisanta kluczyki + rachunek do zapłacenia. Zapłaciliście, wychodzicie z serwisu, wsiadacie do fury i teraz są dwie możliwości: 1) wszystko gra, dlatego jedziecie na grzyby do lasu 2) np.trzęsie wam kierownicą - co robicie? wracacie do serwisu i informujecie pana z serwisu, że usługa którą właśnie wykonali jest zrobiona źle. Możecie nawet zademonstrować co sie dzieje. Dla gościa, który przyjmował i wydawał wam samochód jest to na wstępie delikatnym szokiem, bo coś jest nie tak. Zabiera znów wasz samochód na serwis, żeby coś poprawić itp. W tym momencie macie szansę na uzyskanie kilku "rzeczy" od aso - które moim zdaniem o wiele bardziej wam się przydadzą, niż stanie nad mechanikiem ( ![]() Ale że byliście niegrzeczni - to nie powiem wam, co można w takich sytuacjach "rządać" od aso ![]() (tylko nie myślcie, że chodzi o jakies zniżki itp...) życzę miłego podglądania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: roman-corollaclub dnia 2004-02-03 03:53:06 ] [ wiadomość edytowana przez: roman-corollaclub dnia 2004-02-03 04:13:50 ] |