Malec na tuning.pl (silnik 900ccm od Fiata Pandy)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuje zerknąć .

A TUTAJ LINK ...

Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2004-02-03 11:00:59 ]

całkiem sympatyczny tjunink mnie sie podoba , mam pare zastrzeżen ale niech bedzie

ja zastrzeżen mam dość sporo... jedynie co mi się podoba to silnik, chłodnica z tyłu.. no i kółka... reszta... sorki za stwierdzenie WT... ale że o gustach się nie dyskutuje... to pozwoliłem sobie na taką wypowiedź

Cytat:
lakierowany biały napis na drzwiach "Tuning Club"

czy to nie przypadkiem nasz znajomy Tuning Club pani AGNIESZKI
jesli tak to znamy juz dwa samochody z ich stajni.

Cytat:
2004-02-03 13:55:52, PG pisze:
Cytat:
lakierowany biały napis na drzwiach "Tuning Club"

czy to nie przypadkiem nasz znajomy Tuning Club pani AGNIESZKI
jesli tak to znamy juz dwa samochody z ich stajni.

Tamten to był chyba "Club Tuning" czyli tak samo, jeno odwrotnie . No i ofcoz za mało "typowo tjunikowych" elementów jak na wspomnianą firmę .

Nice lusterka....
A swoją droga widziałem dzisiaj Bisa z wydechem po lewej stronie - jakis swapik trzeba bedzie namierzyc goscia ....

aAa Czy to auto ma Bed Luka ??? Albo System bezklamkowy ????
Proste że to nie tamta Firma ....

A co do Wt to mam spoiler od Mcquina an przód i kombinuje z napisem jakims ..... Rice Car

nie podoba mi sie...

Burakowóz. Ale deska rozdzielcza ciekawa. Ale dobija mnie ten spojler z Cosworth'a

"+" silnik
"-" cała reszta a przedewszystkim wykonanie

yyyyyyyyyyy ze tak powiem oprocz silnika lusterek tylnych lamp felg i deski rozdzielczej to nic mi sie nei podoba

hę?
moze niezbyt wyrąźnie widze ale wygląda ok...

Jezu jak mozna do auta zrobionego calego na czarno wpierdzielic pas na przednia szybe bialy ? Znudzil mu sie czarny kolor czy co ? Ta lotka z tylu mowi wszystko o wlascicielu Nie podobaja mi sie auta z ciemnymi kolorami polakierowanymy wszystko co jez mozliwe pod jeden kolor. Dla mnie caly czarny maluch jest poprostu monotonny ale nie zebym lubil jakies kolorowe auta jak cyrk

Wyszła kupa z tego auta.
Przód jakby białego paska nie było to jeszcze ok , ale tył i ten spojler to przecież powinni go do więzięnia za to zamknąc zamknąc czy w jakmś zakładzie poprawczym.Jak coś takiego można założyc? A i ta rura wydechowa......
To co mi sie podoba to to że koleś zrobił sobie dolot w silniku

Mnie sie podoba calokształt! Bez zbednych platików itp. Kolorek też ładny!

Może i kolor i silnik fajny ale środek mi si enie podoba. Ten zegar czy obtrotek na dole wyglada jak sedes....

Silniczek i kółka na tak reszta dostaje negatywa!!

Jest to samochód napewno dla fanów plastik tuning, rozumiem ten spojler. Ludzie do seryjnych 650 montują duże spojlery bo to jest jednak moc, a tutaj jest silnik 900 więc rzecz wręcz nie porównywalna. Napewno bym zamontował tesh taki spojler do silnika o takiej mocy A jak jush mowa o kolorach to mnie sie czarny podoba tylko nie taki monotonny

Ja powiem tylko tyle: do tego silnika to nie ten wygląd. Zresztą wogóle ten malec nie jest zrobiony ze smakiem - taki chaotyczny.

Takie auta wywołują we mnie jakiś niesmak, silniczek oki a reszta budzi mieszane uczucia,spoiler mnie dobił