| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
onikaaa SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdańsk | 2004-02-04 09:57:08 Chcę postawić garaz ale ktoś mi kabelki z woda pociagną i z prądem bezprawnie przez teren co zrobić by usunął tę inwestycję? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-02-04 16:37:05 Pierwsze kroki do urzedu miasta, ktory wydaje pozwolenia na wszelkie roboty budowlane. Sprawdzic. Jezeli koleś nie miał pozwolenia to pytać sie u nich co dalej. |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-04 21:28:32 Daj mi swojego mail'a - a prześlę Ci całą ustawe.... Jak chcesz to i wzór jakiegoś pisma urzedowego... AAAAA!!! Mail'a wyslij na priva, a nie na mojego mail'a (zawile brzmi, ale zpracy nie mam dojścia do prywatnej skrzynki, a do forum owszem...). Pozdrawiam |
_FAZI_ SYMPATYCZNY GOŚĆ Samara Danzing | 2004-02-05 08:40:24 Hmm nie znam sie na prawie budowlanym z byt dobrze nie uwazalem na lekcji P.S Oniko hihihi a zamiast usuwac nie lepiej bylo bi sie pod te kable podlaczyc i miec prad za friko i wode hihihi |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-02-05 16:14:38 To mozna jeszcze złozyc skargę do starostwa,o ponowna rekultywację terenu,lub jesli taka jest niemozliwa,to o odszkodowanie.
Więcej napisze może wieczorem,popytam ojca konkretnie co i jak i dam znać. pzdr |