Czekam na kolejne adresy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie czekam na kolejne adresy, szczególnie z duzych miast, i przy podawaniu adresow bardzo bym prosil o podawanie pelnego adresu a nie tylku numeru telefonu bo takie adresy sa malo uzyteczne, rad bylbym gdybyscie dodawali jakis krotki opis, dlaczego ten a nie inny zaklad/sklep polecacie.

To tyle czekam. Najbardziej mi zalezy na duzych miastach np. Szczecin, Gdansk, Krakow czy Lublin, jest kilka osob w klubie z tych miejsc a zero odzewu.
Niescie pomoc i informacje panowie kiedys i wam sie moze przydac taka lista dobrych mechanikow czy lakiernikow ( odpukac )

Widzisz Lasombra, prosty wniosek - nikt kto ma Espero nie odwiedza lakiernika, mechanika, ani sklepów z częściami. Te auta są poprostu nie do zaje.... (...chania)
Tak serio to chętnie bym podał jakiś adres, ale faktycznie narazie tylko zmieniłem zawieszenie i muszę trochę poczekać, żeby wydać werdykt, czy godny polecenia jest fachura, który to robił.
Cierpliwości. Napewno ktoś wkońcu poda jakieś namiary.
Tylko jest jesień i spowalnia się nam wszystkim trochę metabolizm i potrzebujemy więcej czasu na reakcję

Firma z Tarnowa w której zakładałem gaz przy kilku autach w tym tez esperak. Firma ta ma tez filie w kilku miastach Polski.
http://www.czakram.okay.pl/

PS. Jurto podam adres sklepu z cześciami (w dobrych cenach)

Pozdrawiam Majonez