Maluch 1.7 w koncu jutro w 4x4!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro o 15 na polsat zapraszam.

Teraz kilka wyjasnien, bo znam opinie wasza na temat progr. etc. wysłuchalem tez troche opini na swoj temat-ze propagande robie itp.

To nie zadna akcja promocyjna! Wkoncu doczekałem sie emisji mojego i kolegi materiału, wierzczie mi czekalem na to i wqrwialem sie kiedy ciagle go nie puszczali, bo to i tamto...ale w koncu jest!

Dlatego chcialbym wszystkich przeprosic za zwłoke i nieporozumienie jakie wywołałem!

Respect!

niech ktos to nagra bo chyba jak zwykle zapomne

teraz to niech mnie w dupe pocałują...

Cytat:
2004-02-06 17:00:23, BadGuy pisze:

Ty chyba żartujesz... Korona Ci z głowy spadnie?
Powinieneś się w ogóle cieszyć, że coś o Maluchu dają. Ja jestem zadowolony, że jest taki materiał - napewno go obejrzę.
Gratuluję Arf, że Twoje i kumpla dzieło będzie pokazane szerokiej publice.

Cytat:
2004-02-06 17:00:23, BadGuy pisze:

We love you too...

Nikt Ci nie kaze ogladac...

ej o co Wam chodzi ??
napisałem co o tym myśle,a Wy od razu tak jakbym Was zjebał nie róbcie że boruty qwa z tego powodu
Panowie LUUUUUUZ

[ wiadomość edytowana przez: BadGuy dnia 2004-02-06 17:38:47 ]

jak mozna niech ktos to nagra i zrobie divx'a w dobrej jakosci. bylbym zobowiazany. ja sie jutro i pojutrze uzeram na uczelni wiec nie bedzie opcji na obejrzenie

Osoba o mocnych nerwach niech nagra ......
Ogladałem to 4 soboty pod rzad i mam dosc .
Ostatnio nawet jezyków nie było chyba .......

Ale z checią sciagne....

jezyki ostatnio owszem byly

No co lepiej późno niz wcale

No ja powiem , ze ostatnio sobie darowalem z 3 tygodnie pod rzad wiec dam szanse znowu jakoze odpoczalem od tego programu troche, ale jak nie bedzie to k..........$#@^&$&^%*&^*&^ wiecej tego nie ogladne nigdy, ale miejmy nadzieje ze wreszcie faktycznie material sie ukarze

Cytat:
2004-02-06 21:02:05, ANDRZEY pisze:
No co lepiej późno niz wcale

Dokładnie!!!

NIech ktoś nagra i umieści na serwerze klubowym (najleiej toptuning.pl bo sie szybko mi ściągnie

Pozdrawiam
Seba

Nagrać, koniecznie
Wiele osób nie będzie miało okazji obejrzeć, a i ci co obejrzą na pewno chcieliby mieć to "na później".
No i ofcoz gratulejszyn!

Nagrajcie!! Ja też nie będę mógł obejżeć. Jestem w pracy!!

Ogladaliscie Automaniaka ? Dzisiaj bylo o maluchu krotka wstawka

Malec zajebisty, szkoda tylko ze tak malo o nim pokazali

Cytat:
2004-02-07 09:44:06, Maczos pisze:
Ogladaliscie Automaniaka ? Dzisiaj bylo o maluchu krotka wstawka

Nagrałeś? O jakim maluchu, też tym z Alfą?

4x4 oglądnięte, fajny materiał, fajny maluszek. I na reszcie zobaczyłem jak to wygląda (a raczej nie wygląda ) pod maską. Szkoda tylko że nie pokazali silnika . Mam nadzieje że ktoś to nagrał bo kilku znajomych nie miało okazji obejrzeć a bardzo by chcieli. Czekam na jakiegoś DivX'a!

A jak mówiłem ze Centralnie to Pewien ex 1,1 user mówił ze sie myle ze to nie jest poprzecznie ehh.
Ogólnie jakby dali na poczatku było by milej - syciej bym to wyłaczył.

no to jakby ktos sie pytal to nagralem to z polshitu na divxa, niestety karte tv mam taka srednia wiec jakosc nie za super ale da sie obejrzesz, kto ma uzyczyc server jakis? 22MB to zajmuje jak ktos chce to sie moze pobawic to pokompresowac. Niestety ode mnie z SDI to se za bardzo nie posciagacie