| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jaari TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Łódź | 2004-02-06 20:39:43 Od pewnego czasu, kiedy zrobiło się zimno, zauważyłem, że bezpośrednio po wyłączeniu silnika z rury wydechowej wydobywa się mała ilość "dymku" (jasnoszary, bezwonny) jakby ktoś schował tam palącego się papierosa Poradzcie głupiemu co jest...Zgłupiałem całkowicie, bo kiedy jest ciepło, tego objawu nie ma. |
CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-02-06 20:49:29 Ja osobiście nie przejmowałbym się tym gorzej jakby leciał niebieskiej poświaty dymeczek |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-02-06 21:42:05 Jak na mój gust to nic nie jest Po prostu para wodna i tyle Pozdro. |
ko-hoshi TOYOTA DRIVER now Civic ex Starlet Posen | 2004-02-06 22:01:55 I ja mam podobnie, jasny dymek to para wodna pewnikiem, mi się zdarza to oglądać, głównie od momentu odetkania układu wydechowego, przedtem nie zwracałem na to uwagi Podobne zjawisko występuje w lecie, jak jest ciepło, to odpalając auto późnym wieczorem, jak już nocna rosa się pojawia i lekkie ochłodzenie, a do tego ktoś stoi za twoim autem i świeci reflektorami w wydech, to idealnie widać ten dymek z rury |
jaari TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Łódź | 2004-02-10 16:14:32 Dzięki chłopaki !!! Od razu lżej mi na duszy. Pozdrawiam |