| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2004-02-08 09:32:02 Przynajmniej nie psuje się cały czas, tylko raz na jakiś czas trzeba wziąść przysiąśc i wszystko zrobić. Też miałem kiedyś taki okres w kancie że od jednej naprawy przechodziłem do następnej, bo cały czas coś się psuło. Ale teraz pokonuje kolejne tysiące km, bez żadnej usterki. Jedynym problemem który mi ostatnio wyskoczył to to że wyciekł płyn hamulcowy z tyłu. Jeszcze nie wiem czemu Nie warto sprzedawać bo ładny jest twój 127, a świetnie prezentował się na tych felgach podobnych do BBSów. |
Marek_C Fiat Uno Olkusz | 2004-02-08 10:01:06 Może kupisz drugiego na części?
Fiat 127 |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-02-08 11:45:49 daj szanse jeszcze fiacikowi przedewszystkim zajmij sie poprawieniem blach podwozia, niestety nie orientuje sie w cenach w okolicach Wawy, ani w miejscach gdzie z ciebie nie zedra bardzo a zrobia dobrze, sprawe wariujacej elektryki wyeliminujesz czyszczac styki w lampach troche wd40 na styki i bedzie ok, lozysko w przednim kole to koszt 40 , 45 zeta, pasuje od fiata uno{ale z doswiadczenia 4 lat jazdy 127 wiem ze na zatartym lozysku mozna jezdzic jeszcze baaardzo dlugo co do zacisku hamulcowego to proponuje albo kupic uzywane w dobrym stanie od f-125peloponeza albo dac twoje do regeneracji,{jeszcze pytanie czy zapieka sie zacick na slizgach czy sam tloczek?} w Kraku koszt zregenerowanego zacisku to jakies 20 30 zeta{tylko polecam zarowno zaciski jak i lozyska zrobic obydwa a nie tylko jedno na strone,koszt wiekszy ale efekt bedzie dlugotrwaly} wytrwalosci zycze dasz rade!! [ wiadomość edytowana przez: bart128 dnia 2004-02-08 11:51:36 ] |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-02-09 14:10:10 od golfa 1 ranty pasowal Qba do 128, wyszlo elegancko... do 127 chyba tez sie nadadza..BHMD mial jeszcze w 2003 reparaturki tylnych blotnikow do 127 mk1.. juz nie maja http://www.bhmd.pl/dynamic.php?sh=karo2&home=0&gr=1&get=2085 jak by ktos znalazl oryginalne reparaturki do 127 to dajcie znac bo tez potrzebuje{ bo mi wszyscy mowia ze 127 tak poobijany a ja nic z tym nie robie |