Leszek na zajezdni mpk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Nie wiem czy wiece ale dzisiaj (tj 7.02) ok godziny 17:00 Leszek Kuzaj testowal Subaru Impreze w specyfikacji 2003 na zajezdnie mpk. Czy wie ktos cos na ten temat? czemu akurat zajezdnia? Z tego co udalo mi sie ustalic auto podobno bylo sprowadzane z Angli (mialo angielskie blachy) Czyzby kuzi zastanawial sie nad startami w nowej subarce?

hehe a moze trenował przed niedzielnym kręciołkiem organizowanym przez rallykrakow

na lotnisku tez podobno byl, niestety zmylem sie za nim przyjechal..;( okolo 18 chyba czy jakos tak

jak przejezdzalem kolo 17 kolo zajezdni to wlasnie widzialem porshe cayene czy jak to sie pisze i cos miala na lawecie tylko nie moglem zobaczyc co bo blach zaslanialy wiec to moze to byla subarka

kuzi sobie kupił zajezdnie

fakt.bylem na zajezdni.jezdzil subarka(najnowszy model) byl ok 30min.testowal subaru.rozmawialem z nim i powiedzial ze subaru rano przyjechalo a zajezdnie odkryl 3 dni temu i przyjechal.na pytanie o plany odpowiedzial ze niechetnie chce startowac w mp.byl to przypadkowy trening.na lotnisku go nie bylo

Możesz wyjaśnić co Ci odpowiedział? niechętnie będzie startować czy chętnie nie będzie bo się pogubiłęm

niestety niechetnie.powiedzial ze go nie bawia rajdy na ktore cza wszystko przygotowywac a wygladaja jak kjsy czy ppzm.gdzie odcinek ma 5km.mowi tak moze ciebie bawia takie rzeczy bo jestes jeszcze mlody ale mnie juz nie

no to gdzie on ma zamiar startowac ta subarka??

w mistrzostwach europy(tak mowil ze sklania sie ku nim

jesli bedzie to subaru w N-grupie to Ok, ale jesli WRC to raczej tylko mistrzostwa Czech.
Bo o ile dobrze pamietam to w mistrzostwach Europy tak jak u nas wycofali WRC a Czesi maja teraz frajdę bo u nich jest ich pod dostatkiem a mówi sie jeszcze o coraz nowszych
Podobno jest szansa że i Gielata pokaże sie tam Octavią WRC, ale pozyjemy zobaczymy.

Pozdro
Tomek

to wlasnie bylo n-kowe subaru

heheh no chyba raczej nietestowal wrc na zajzdni bo dla nij to lotnisko cale jest zamale zeby 3 zapiac

za male jak na wrc??on w polowie by juz ladowal 3 bo ma krotka skrzynie

Lesiu niech tam lepiej nie zapina trojki bo znajac jego zapedy to nam dekoracje zniszczy