| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-02-08 18:24:29 Muzeum Techniki znajduje się w Pajacu Kultury i Nauki. |
pawel_krakow | 2004-02-08 18:31:35 No coś ty????No to nie będę miał problemów z trafieniem THX - za info Paweł |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-02-08 18:39:53 Witam
Paweł, ja co prawda warszawiak to taki tylko troche , bardziej łikendowy, ale już Ci cytuję Mariusznie: "Ja nie znam dokładnego adresu, ale jest to niedaleko od Ronda ONZ na ul. Żelaznej. Z ul. Prostej skręca się w Żelazną w kier. Al. Solidarnowści. To jest prawie zaraz za zakrętem po lewej stronie. " Inaczej to Fabryka Norblina mam nadzieję że łatwo trafisz,. ja trafiłem tam od razu wedle tego opisu, chociaż nie wtedy niestety kiedy był spot miedzyklubowy |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-08 20:12:49 Muzeum Techniki jest w Pałacu Kultury, a na Żelaznej jest Muzeum Motoryzacji (czy jakoś tak), które jest chyba oddziałem tego z PKiN... No w każdym zrazie samochody i motory zabytkowe są na Żelaznej, a w PKiN jest ogólnie technika (w tym także, ale w niedużym zakresie, motoryzacja).
No... jak namieszać, to namieszać |
pawel_krakow | 2004-02-08 20:15:59 Big Thx Mariusznia W kązdym razie - jesłi tylko Konrad wyzdrowieje(bo torchę przeziębiony)-pojedziemy.A tej Żelazne do PKIN przecież niedaleko |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-02-09 00:40:08 Witam
Może i namieszałem okrutnie, a moze i nie, ów rzeczony Poldek-Stratos, stoi wg Kolegów z Klubu Poldka właśnie w Norblinie, na Żelaznej, tylko nie jest eksponowany ciągle i trzeba o niego pytac |