Zlot w Bydgoszczy 15. luty 2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie - 15 lutego o godzinie 11 odbędzie się w Bydgoszczy zlocik. Miejsce stałe tzn na placu nad Wisłą. Wszystkich chętnych zapraszamy do "współpracy".

Pierwszy chętny do współpracy zgłasza się
Pozdro

Z tego co się oriętuję to ma być spot FSO... A chłopaki z Lada Klub Polska też planują przyjechać

W rzeczy samej - FSOAK zawsze zaprasza bratnie kluby i mam nadzieję,że sie kilka osób od Was pojawi.Grzejcie maszyny i do zobaczenia w niedzielę!!
Pozdrawiam,kao.

Będzie fajowo!
Jeśli maszyna nie zawiedzie...

jak sie uwine ze studiami i bede mial wolna niedziele to przyjade napewno. Z czeczunem, bo moje auto juz wkrotce znika na jakies poltora miesiaca zeby pojawic sie w nowym wydaniu

Cytat:
2004-02-12 18:34:07, ZoLt4R pisze:
jak sie uwine ze studiami i bede mial wolna niedziele to przyjade napewno. Z czeczunem, bo moje auto juz wkrotce znika na jakies poltora miesiaca zeby pojawic sie w nowym wydaniu

Uwiniesz się . Szkoda tylko że nie będzie mi dane poznać drugiego ze sprawców tych czadowych filmików . Ale większa szkoda że spot odbędzie się w takich smutnych okolicznościach .
Do zobaczenie jutro!

pierwsza porcja zdjęć =)

zdjęcia

Dobre
Tylko szkada, że jestem tylko na 0,5 zdjęciu

Oooo druga porcja duuuzo ładniejsza!

Pozdro czeczun! Zdrowe fotki

Superowe zdjęcia, a fragment "Fiat Session" the best!

BTW - jaka "druga porcja", gdzie?? Ja widzę tylko tą pierwszą

Bo już się połaczyły I powstała jedna BIG

No było swietnie Łącznie 21 autek,czyli rekordowa frekwencja.Dzięki wszystkim za przybycie i do nastepnego spotu!!