| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2004-04-07 21:18:17 Odbijanie wiąże się z odpowiednim podgięciu pływaka, który jest w butli, a który z kolei lubi się odkształcać i tak w kółko.... Mnie też nie odbija. |
disel LPG User Gliwice | 2004-04-07 23:32:43 u mnie tez jest instalacja BRC ale tylko na papierze |
stoned_crazy Honda Accord okolice Warszawy/Poznań | 2004-04-07 23:48:49 No ładnie....Co za kraj |
doogas LPG User VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-04-08 13:16:56 ta sama firma chyba mi tez montowała w aucie ktore sprzedalem ostatnio.. wiekszosc tomasetto... na papierze.. a ja sie dziwilem ze nie moge znaleść kurka do spuszczania syfu z reduktora.. |
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2004-04-09 16:05:47 Bądź twardy. Powiedz im, że mają ci zamontować AL700, albo zgłosisz ich do odpowiednich instytucji. Masz niepodważalne dowody na ich oszustwo!!!!! |
doogas LPG User VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-04-09 17:48:06 walcz.. ew. zawsze mogą powiedzieć ze zamontowali tak jak w papierach.. i ze sam sobie wymieniles i teraz chcesz kase.. ale kurna kto im w to uwierzy |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2004-04-10 17:19:14 w urzędzie wiedzą jak to zrobić.
jakie są wymienione elementy w dokumencie montażowym takie mają być zamontowane .przecierz za nie już zapłaciłeś. i nie zgadzaj się z ich propozycjami. w razie kontroli policji , a takie będą to ci zabiorą dowód rejestracyjny albo w najlepszym przypadku nie przejdziesz przegladu technicznego jak trafisz na skrupulatnego diagnostę a warsztat sie wyprze bo w dokumentach co napisali to tak zamontowali będą się tłumaczyć a ty sam te elementy zmieniłeś. autentyczny przypadek z jednym warsztatem z jastrzębia zdroju. notabene już nie istnieje. |
banan44 Mazda 323 Łazy | 2004-05-12 23:49:14 Minał miesiąc od ostatniego postu i w końcu mi założyli ten wielozawór tomasetto. Za wskazanie rezerwy chcieli 30zł dopłaty, bo niby nie ma szkiełka rezerwy w komplecia Nie polecam nikomu tego warsztatu. Kombinują i próbują oszukać na każdym kroku. |
szczegol LPG User Renault, Ford Szczecin | 2004-05-13 10:07:48 Ciagle nie moge zrozumiec dlaczego udzie decyduja sie na takie przekrety, to jest jawne oszustwo i uwazam ze w duzej mierze jest to wina .... producentow ktorzy umozliwiaja takie ... kombinacje. K... zeby dostac autoryzacje elpigazu musialem na same testery, programatory, programy, analizatory ... wydac kilkadziesiat tysiecy PLN a teraz jak mnie dziabneliby na takim numerze to zegnaj autoryzacjo - nawet nie mam mozliwosci bo podczas tworzenia druku homologacji musze podawac nmery seryjne tak przykrecili srubke...Ale jak firama blabla sprzedaje po katach do stodol w ktorych pan X po nocach montuje gaz to sie sprzeda wiecej niz tylko autoryzowanym warsztatom, a klient??? Kogo to obchodzi... Gdyby sie wzieli za tylki producento/importerow to szybko by to sie skonczylo |
roberta0 Warszawa | 2004-12-31 00:17:24
Cóż widzę, że przeczytałem post za późno. Ja montowałem Gaz we Włochach pod Warszawskich ale wszystko firmowane jest przez ów Gas-Pol z Jabłonny. No i też części mi sie nie zgadzają. Uważajcie na nich. Ja mam dodatkowy kłopot duże spalanie. I dodatkowo albo nie chcą albo nie mogą ustawić. |
jirr polska | 2004-12-31 11:59:46 kiepsko trafiłeś, ponieważ tomastetto to Polski produkt ( podróba). Jest iż jest to prawdą iż wielozawór się często zawiesza, Swiadczy o tym cena. Tomasetto kosztuje 180 zł, a orginalny około 300 zł np. elpigazu. Jeżeli masz instalacje na gwarancji i to po trzech naprawach masz prawo domagac się zdięcia instalacji. Musisz to miec w książce gwarancyjnej. Jeśli chodzi o jakieś skargi to nie ma sęsu, ponieważ tak jak napisałem po trzech naprawach dopiero możesz ubiegac się o zdięcie instalacji. Powodzenia |