Czy jezdzil juz ktos nowym Ignisem? Mam zamiar kupic , ale nigdzie nie maja samochodow testowych, bo ponoc wszystko schodzi na pniu i nie oplaca sie im rejestrowac na salon.
croma1 (S) FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój
witam.
miałem szczęście mieć ten samochód na hamowni podwoziowej a był testowany przez moderatora programu V 6 z telewizji TMT to jest telewizja z sieci kablowych w polsce.
pomiary wykazały ,że silnik jest bardzo elastyczny we wszystkich zakresach obrotó a moc wynosi 94,4 KM. czyli taka jak podaje producent.
w ogóle deska jest bardzo ładna i enorgomiczna.
bagażnik też dość duży.
jezdzilem /jezdze nim wiec moge odpowiedziec na pytania ,z tego co wiem jest chyba do jazd testowych suzuki w Wawie -taki zółty ,trzeba podjechac do salonu i zapytac (na chełminska bodazje) ,to prawda auta schodza jak swierze bułeczki gdyz sa fajne i dosc tanie -niedlugo podrozeją -bodajze 3 tys na sztuce,ewentualnie mozna podjechac do subaru i przjechac sie modelem Justy -to jest to samo co ignis ,zreszta produkowane przez suzuki tylko ze ma naped na 4 kola i jest drozszy duzo z tego powodu.co do modelu testowego suzuki to bodajze na chełminskiej stoi: