Janusz niezyje :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy to prawda bo nie wiem czy dobrze slyszalem bo taka informacje ze zginol w wypadku samochodowym gdzies kolo Bochni podalo tvn w faktach

Jesli to prawda to prze....... !!!!!!!!!

niestety prawda wszedzie teraz o tym mowia

A ja sie pytam dlaczego.....!!!!
Tragedia !!!!!

INFO

czarny pasek na lampe w ramach zaloby

dramat i wileki szok.... nie wierze.... dlaczego???

Wkońcu dzisiaj jest piątek trzynastego.
W wiadmościach na TVP 1 pokazali zdjęcie Kuzaja, a nie Kuliga.

słabo mi.........
mój mistrz nie żyje........
pojebane to życie.......

['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']

Mój idol i przykład do nasladowania...

kurde długo nie mogłem w to uwierzyć właściwie to ciągle nie moge w to uwierzyć
Był niedoścignionym wzorem dla wielu młodych kierowców
Jest to wielka strata dla polskich rajdów

Powiem Wam, że zapłakałem - pociekły mi łzy po policzkach - myślę, że to nie wstyd !!
Janusz mieszkał niedaleko mnie i Geoff'a. Niejednokrotnie widywaliśmy go w czasie jazdy do domu. Zawsze uśmiechał się jak ktoś stał koło niego samochodem i robił "przegazówe". Miałem okazję rozmawiać z nim osobiście parę razy - wspaniały człowiek.
Brak mi słów.

ciezko w to uwierzyc ....

ja niemoge ej panowie jak sie dowiedzialem to mi sie plakac chcialo.normalnie szok.w momencie jak sie dowiedzialem to podruzowalem z wotsonem i nie mielismy radia i dzwonil do mnie ojciec i mowil o tej tragedi.szkoda ze w tym czasie nieprzejezdzalem przez rzezawe bo bym zabil ta druzniczke.byc moze pisze bzdury ale jestem w tym momencie juz od 2 godzin w takim szoku ze niewiem co pisac.jak sie dowiedzialem to w ciagu ulamka sekundy przeszly mi przez oczy te razy kiedy z nim rozmawialem lub go ogladalem i dalej do mojej swiadomosci nie dociera ze juz go wiecej niezobacze.choc bym mial zawalic szkole lub cos innego i niewiadomo gdzie mial jechac chocby 10000km to przybede na pogrzeb JANUSZA.w pewnym momencie przeszlo mi przez mysl w jaki ja sie pakuje sport.ale wszystkie moje przyszle sukcesy dedykuje wlasnie januszowi.i mysle ze nie tylko ja.Janusz jechal do Kosciuszki na urodziny.w polsce jak podano ta informacje to polska zamarla tak jak by przestalo jej bic serce.i niemoge sie pogodzic z tym ze zginal pod pociagiem.chyba sie potne.janusza widywalem codziennie.chwile po wypadku janusz jeszcze zyl i zmarl zanim przyjechalo pogotowie.horror.wyc mi sie chce.

Wywiad z Hołkiem RMF FM na temat wypadku

zdjecia z wypadku 1
2

Kolejne przerażające zdjęcia

Naprawde Trqagednia, przecież o tym zadecydowały ułamki sekung, jeśli by zwolnił wczesniej lub przyspieszył nic by sie niestało i żył by dalej...
Czemu to tak wyszło, czemu ten pociąg nie zwolnił...
Czemu żli ludzie żyja piją itd i nic im sie nie dzieje, a Taki Dobry człowiek w ułamku sekundy odzszedł z tego swiata...
Ale jedno jest pewne nikt go niegdy chyba niezapomni...

Dlaczego znow moj idol?Najpierw Bubel,teraz Kulig...
[*]

[*]

Polonez Tuning Klub składa hołd wielkiemu mistrzowi.
Jutro PTK zakłada czarne wstążki na anteny samochodowe na czesc Kuliga.

http://sport.gazeta.pl/sport/1,35335,1913659.html