UWAGA!!! BARDZO PILNE!!!!! Skradziono Daewoo ESPERO!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA!!
DZIŚ RANO (9:00) na ulicy Szarej w WARSZAWIE skradziono ESPERO mojego teścia (numer rejestracyjny WI 77142)!!!!!
Espero 1,5 GLX (bez wspomagania), rocznik 95/96, kolor grafitowy metalik (wpadający w zieleń).
Na szczęście nie był na alusach, tylko na stalówkach z oryginalnymi kołpakami + zimowe Dębice Frigo.
Znaki szczególne - brak naklejki DOHC 16 V - samochód był walony w tyłek, stan blacharki bdb., brak wspomagania, rozwiercone zamki, okrągłe boczne kierunki, wspomniane Dębice Frigo, nowy kaseciak Panasonica, nowa blenda (wyróżnaijąca się trochę , gdy samochód jest czysty), przód samochodu minimalnie wyższy niż tył.

PANOWIE PROSZĘ o PILNE INFO jeśli tylko zauważycie coś podobnego na ulicy czy w jakimś warsztacie DZWOŃCIE DO MNIE NA 501-22-33-86. Z góry dziękuję.....
Jeśli macie jakieś pomysły na odzyskanie PISZCIE !!!!!

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-02-16 13:56:48 ]

Bede sie rozgladal numery juz mam zapisane ...

mam nadzieje ze sie znajdzie

pozdr

wrzuciłem link do informacji na ten temat na forum Toyota Klub Polska będziemy się rozglądali...

Mam numery, będę miał oczy otwarte, jak coś zauważę, napewno dam znać. 3m się. Napewno złapiemy łajzę.

Panowie wielkie dzięki za odzew - widzę ,że na klubowiczów Motonews zawsze można liczyć.
Niestety samochód do dziś dzień się nie znalazł
Powoli tracimy nadzieję - samochód jest już pewnie w częściach - pomimo tego mam prośbę o zapamietanie sprawy, być może postawili go gdzieś ,żeby postał ,aż sprawa przycichnie...
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Sorki za odgrzebanie BARDZO starego wątku, ale jak tam znalazł się po prawie 2 latach ten Esperak?