Pytanie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich po długiej przerwie.

Mam pytanko. Fabryczne radio Opla. Obawiam się, że jak go odłączę od akumulatora to poprosi mnie o KOD w celu ponownego uruchomienia. Niestety go (kodu) nie posiadam.
Czy słyszeliście o możliwości wydobycia kodu z działającego radia, lub może jakieś inne podpowiedzi.

Już niedługo zamieszczę w profilu zdjęcia mojej "nowej" Omegi.

pozdrawiam
3

W morde jeza Trojeczka !! Oczom nie wierze...

A na LOB sie juz kolega zaanonsowal ?? Biegusiem mi z infem jaki nocleg szykowac.

Witam DrA!!!
Widze, ze jeszcze mnie pamietacie

Bylem qrewsko zalatany. Teraz bede mial wiecej czasu, skonczylem duzy projekt w robocie.
Noclegu nie rezerwuję ale napewno się pojawię.

siemka!!!
jezeli chodzi o ten kod to chyba sciema. ja mialem orginal w samochodzie. kupilem sobie radyjko wymienilem, a stare mialo zostac jakbym auto sprzedawal. i zachcialo mi sie sprzedawac wiec wsadzilem stare radio i bez kodow poszlo. jednak mi sie odmienilo i autoska nie sprzedaje wiec radio wyciagnalem i wlozylem nowe. wiec raczej ci pojdzie.

pozdro

Mozna wylaczyc ochrone kodem ale trzeba znac kod. Pewnie miales nieaktywna funkcje kodowania Robur to sie nic nie wypluwalo.

byc moze jest tak jak mowisz. ale jak cos to mam to radio z kodem dla zainteresowanych

Pytalem dzisiaj w ASO. Twierdza, że jaśli auto wyszło z fabryki razem z radiem, to można ten kod ustalić.
Piszą zapytanie do niemieckiego Opla i dostają odpowiedż. Tylko zapomniałem się zapytać ile to kosztuje .
Podobno w zapytaniu podają tylko nr nadwozia.

Dokladnie tak,
dostaniesz kod do radia, i do immo,
ja nic nie placilem - czas oczekiwania ok 1mies

Pozdrawiam