| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2004-02-19 23:14:15 Witam wszystkich po długiej przerwie.
Mam pytanko. Fabryczne radio Opla. Obawiam się, że jak go odłączę od akumulatora to poprosi mnie o KOD w celu ponownego uruchomienia. Niestety go (kodu) nie posiadam. Czy słyszeliście o możliwości wydobycia kodu z działającego radia, lub może jakieś inne podpowiedzi. Już niedługo zamieszczę w profilu zdjęcia mojej "nowej" Omegi. pozdrawiam 3 |
DrA eS ... | 2004-02-19 23:18:28 W morde jeza Trojeczka !! Oczom nie wierze... A na LOB sie juz kolega zaanonsowal ?? Biegusiem mi z infem jaki nocleg szykowac. |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2004-02-19 23:26:02 Witam DrA!!!
Widze, ze jeszcze mnie pamietacie Bylem qrewsko zalatany. Teraz bede mial wiecej czasu, skonczylem duzy projekt w robocie. Noclegu nie rezerwuję ale napewno się pojawię. |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-02-20 13:35:07 siemka!!!
jezeli chodzi o ten kod to chyba sciema. ja mialem orginal w samochodzie. kupilem sobie radyjko wymienilem, a stare mialo zostac jakbym auto sprzedawal. i zachcialo mi sie sprzedawac wiec wsadzilem stare radio i bez kodow poszlo. jednak mi sie odmienilo i autoska nie sprzedaje wiec radio wyciagnalem i wlozylem nowe. wiec raczej ci pojdzie. pozdro |
DrA eS ... | 2004-02-20 15:55:10 Mozna wylaczyc ochrone kodem ale trzeba znac kod. Pewnie miales nieaktywna funkcje kodowania Robur to sie nic nie wypluwalo. |
ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-02-20 18:04:11 byc moze jest tak jak mowisz. ale jak cos to mam to radio z kodem dla zainteresowanych |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2004-02-20 18:31:35 Pytalem dzisiaj w ASO. Twierdza, że jaśli auto wyszło z fabryki razem z radiem, to można ten kod ustalić.
Piszą zapytanie do niemieckiego Opla i dostają odpowiedż. Tylko zapomniałem się zapytać ile to kosztuje Podobno w zapytaniu podają tylko nr nadwozia. |
tomcio Omega B 2.5 TD Warszawa | 2004-02-20 20:21:11 Dokladnie tak,
dostaniesz kod do radia, i do immo, ja nic nie placilem - czas oczekiwania ok 1mies Pozdrawiam |