MotoNews.pl
12Kirownica do Yarisa (39943/18)

Kirownica do Yarisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej. nie wiemn czy ten temat był już poruszany ( nie mogę znalesc) i odważe sie zapytać. Czy jest możliwość załatwienia skórzanej kierownicy do Yariski???? Oczyswiście wiem że można kupić w ASO ale......... Interesuje mnie gdzie i za ile.
Dzięki za pomoc.

Wpierw zapraszam na spota w niedziele 0 19.00 to pokaże ci swoją obszytą za 120zł-bdb robotka, a więc może wystarczy ją obszyć??

może być i obszyta- jak ładna i milutka no i cena ok. Jest firma która to robi???? Postaram się być w Niedzielę.

Chłopaki w D&W na borowskiej 258 tel. 373 12 51 musisz jedynie ją zdemontować -czas realizacji 24h, sam tam obszywałem i wyszło naprawde nieźle-podwójny szew krzyżowy(maszynką)
Spot pod andersem o 19.00 bedzie jeszcze kilku toyociarzy i 2 fajne yariski

Jak zdjać kierownicę????

gdzie dokładnie są śrubki i zatrzaski to niepamietam ale pewnie jest to banalne przy rozbieraniu, jedno o czym pamiętaj to odłącz akumulator i wtedy rozbieraj, jak obszyją to składaj i cały czas aku odłączone, tak aby komp nie zorientował sie że nie miał becika, jak zapomnisz o aku to przy ponownym podłączaniu becika dostaniesz w ryj

Śróbki znajdę tylko najbardziej mnie martwi jak zdjąć środek-klakson-może ktoś wie?????? Niechciał bym połamać czegoś.

Poodkręcaj śrubki a później delikatnie śrubokręcikiem podważ- u mnie tak jest i chyba w prawie każdym autku

jeszcze proźba o pomoc w doradzeniu! jak wam podpowiadają gusta -środek też obszywać czy nie???? CarinaGTI widziałem, że ty masz nieobszyty -to specjalnie czy nie? Może tego nie da się zrobić?