| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2004-02-21 18:35:46 Tylko to znalazłem:
miałem gdiześ jeszcze zielone volvo kombi ale w nim to chyba krasnoludki jeźdizły |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | 2004-02-21 18:43:36 Hmm obniżanie dachu w 127 to pomysł raczej kontrowersyjny Ja bym został raczej przy orginale ale nie tutaj o tym. Lepszym samochodem do tego celu jest warszawa (jednak tego też tak do końca nie pochwalam wole orginał ) Na tej stronce znajdziesz jedną czy dwie warszawy z obniżonym dachem w dziale nasze samochody pod warszawą stronka zdjęć fiata 127 raczej nie zanajdziesz ponieważ prawdopodobnie nikt tego nie zrobił. Szyby chyba można dorobić w hucie szkła Jaroszowiec. Co do rejestracji nie mam pojęcia ale chyba bez przeszkód. A teraz moja opinia na ten temat |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | 2004-02-21 19:04:05 Jak wróce ze sklepu to wam wrzuce kilka fajnych hod-rodów więc bądźcie cierpliwi |
yaceck Rower Salto Wrocław | 2004-02-21 20:18:20 wiem ze kolo slupska jest cos o nazwie "wytwornia szyb", moze tam a tu volvo: ![]() |
Insekt 2xFiesta mk1 xr2 Bytom | 2004-02-21 21:02:59 Zreszta co ja wam bede zdjęcia wklejał odwiedźcie strone i przejżyjcie wszystkie odnośniki tam bedą zdjęcia różnych przedsięwzięć również obniżania dachu. |
szymon_newb Renault Clio RSi kraków | 2004-02-21 23:01:22 wejdz sobie na www.lowrider.pl tam jest warszawa lowrider z obnizonym dachem. |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-02-22 11:24:15 Ten golf wyglada na Vt ale był na vW mani w niemczech .....
Niekoniecznie ten ale był ... A co do samego sensu to kumpel miał plan zrobic to z 126 ... 8 - 10 cm - poszukaj mojego topicu ...... Sporo było tam opisane o stronie prawnej ..... aha kup sobie sporo chromowanych czesci i rób 127ke jak trzeba .......... Nisko szeroko z chromem ..... i do tego jakis gangowy kolor - czarny |
Grzechu F&F Wolny Słuchacz :) Seat Ibiza '00 Legnica | 2004-02-22 15:09:36 z tego co pamietam to Krzys - slynny czerwony maluch - ma obnizony dach zdaje sie wlasnie o 15 cm - moze uderz do wlasciciela i zapytaj sie o wszelkie kwestie techniczne i prawne |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-02-22 15:15:42 Bedzie wlasnie nisko i szeroko.....zawieszenie chce opuscic o okolo 10 czm....i do tego jeszcze przydaloby sie wlasnie obnizyc dezko dach....Zeby wygladal jak maly pocisk... Na razie stoi u blacharza i wykancza mnie finansowo ale skoro ju ztam zawedrowal to mozna by pare rzeczy za jednym zamachem zrobic BTW....Czy felge od Zastavy ktora ma 4.5 cala szerokosci mozna bez strachu o dalsza jazde poszerzyc na 7 cali??? ----------------- http://plepleple.pl |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2004-02-22 15:21:16 W profesjonalnym warsztacie jak najbardziej.
samemu ...... Oj powodzenia ....... |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-02-22 15:29:22 goscia ktor y to robi mam zaufanego,ale zastanawiam sie czy to nie za duzo jak na wytrzyamlosc felgi....2.5 cala w koncu to nie tak malo ----------------- http://plepleple.pl |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2004-02-22 18:05:54 Obniżenie dachu w siodemce to pomysł kontrowersyjny. Pomijajac koszty i kłopoty to jak to sobie potem wyobrazasz uzytkowanioe takiego auta. Bedziesz chyba siedział na podlodze albo leżał na rozłożonym fotelu...
Sąsiad z naprzeciwka ma pieknie odrestaurowana siodemkę MKI, kolor krwista czerwień, chromy na błysk, na lato szerokie kapcie i to jest to. Nic dodać nic ując. jedyny samochód ktory mi sie podobał z obnożonym dachem i do ktorego ta przerobka pasuje to ta czarna warszawa sedan zrobiona na lowrider'a. Ale decyzja oczywiście należy do ciebie. |
Bart128 F&F Sympatyk Solo italiana automo ... ...bili da Cracovia | 2004-02-22 18:19:49 ja bym dach zostawil na miejscu |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2004-02-22 19:50:50 Moim zdaniem pomysł orginalny, warszawa Lowrider wyglada zaj...ście, mysle ze 127 tez może ciekawie wygladac!! |
macpaw F&F Sympatyk Samurai Kraków | 2004-02-22 20:08:58 Wiesz liczy sie to by byc wyjatkowym a tkai pomysł jest naprawde wyjątkowy... Po głowie chodzi mi wiele pomysłów dziwnych ale na tkai bym chyba nie wpadł |
trez F&F Sympatyk gromadka fiatów kraków | 2004-02-22 20:34:08 uwazam ze jest to psiaczenie 7ki mowie kategorycznie nie!
Proponuje ratowac stare furki a nie psuc ich |
yaceck Rower Salto Wrocław | 2004-02-22 22:12:33
dlaczego od razu psuc, to jest tuning, zmiany, przerobki, ingerencja w auto, ale nie od razu psucie - sa ludzie ktorzy wola odrestaurowac i zrobic pod oryginal, a inni chca cos zmienic, zeby ich autko sie wyroznialo, ja jestem np. za obizneniem dachu, co prawda, moze faktycznie 127 nie jest za duzym autkiem, ale chyba el_comendanto juz nad tym myslal skoro o tym pisze... zreszta to on podejmie decyzje - masz moje blogoslawienstwo |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-02-22 22:40:03 Trez....nie mowie tu o bezczeszczeniu autka....nie bede przeciez jezdzil czolgiem A te 10-15 cm to nieduzo...chodzi o zrobienie ''przytulniejszej'' Yaceck...dzieki Jutro ostaram sie wrzucic VT do profilu,jak chcialbym aby to wygladalo... pozdrawiam i dziekuje Wszystkim za oddane glosy ----------------- http://plepleple.pl |