Ile żyją Wasze akumulatory?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytam bo dzisiaj mój padł już na amen - 11 V po kilku godzinach ładowania, zreszta w sumie przez ostatni miesiąc ładowałem go kilkanaście razy....pożył sobie 3,5 roku i dzisiaj zaliczył totalnego zgona....

a wogóle co doradzacie kupić? jaką firme ? ma ktoś coś sprawdzonego ?

pozdro

Delphi albo Boscha Silvera.

Mój jest z 97 roku i jeszcze raźno bangla Centra plus

moj chyba 4 letni w ta zime zdech mi ale po doaniu wody podladowaniu hula...

Kupilem ponad rok temu jakis austriacki, jak zajrze podam firme. Dalem za niego chyba niecale 100zl trzyma jak glupi we wszystkie ekstramalne mrozy jakie mialy miesjce, zapala za pierwszym razem, a zdarzalo sie ze golf stal nieodpalany ponad tydzien.

no mój sie konczy...i trzeba bydzie zmienić...Vers...a kupowałeś u tego kolesia co ja olej brałem Forda???

jak mialem meganke to akumcyk zyl 5 lat od momentu wyjazdu auta z fabryki jakis noName ... u mamy w aucie centra zyla kolo 4 lat

nio zakupilem dzisiaj , Centra plus, 40 Ah, troche wiecej niz powinno byc ale przy moich dodoatkowych odbiornikach przyda sie troszke wiecej pojemnosci

hmm mam nadzieje ze wydane 125 PLN sa warte owego zakupu i ze pochodzi kilka latek

ja w megance mialem Centre 35Ah tylko rok niestety ale po wielu dionym postoju krecil bez problemu

Cytat:
2004-02-22 12:52:37, SVERAdesign pisze:
no mój sie konczy...i trzeba bydzie zmienić...Vers...a kupowałeś u tego kolesia co ja olej brałem Forda???

Eifel:

A wlasnie, polecam sklepik na ul. Tkackiej (rownolegla do lotniczej) Gosc ma tanie czesci.

dzisiaj widziałem BOSCH 36AH...za 60 zł plus 30 kaucja na stary w inter marche w Oleśnicy...jak by ktoś potrzebował...

SVERAdesign - a czy w InterMArche mają tez Boscha Silver ??

I czy maja cos kolo 40AH ??

nie tylko 36...chyba z 30 szt.