MotoNews.pl
8 Pytanie do ludzi z 3miasta, a może nie tylko (40181/18)

Pytanie do ludzi z 3miasta, a może nie tylko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z was miał doświadczenia z firmą Auto Rad (MONTAŻ CAR AUDIO) z ul. Kocurki 1 w Gdańsku. Chcę u nich zmienić sobie głośniki, ale mam wątpliwości, czy nie spaprzą mi autka (Musza przeciez wybebeszyć deskę rozebrać drzwi) a ponieważ autko ma gwarancję boję się jej utraty w przypadku niefachowego montażu i ewentualnych szkód.

Najbardziej ucieszyłyby mnie opinie użytkowników Yarisa, którzy oddali im swoje autka, ale będę wdzięczny za każdą opinię.

Thanx

Byłam tam pare razy w kilku sprawach, instrukcje obsługi juz nie produkowanego radia dostałam od razu, obsługa w biurze bardzo fachowa. Natomiast jeśli chodzi o warsztat to mam mieszane uczucia . Miałam 2 radia Blaupunkta i Clariona , poprosiłam Pana aby mi doradził które z nich jest lepsze , a ten potraktował mnie jakoś dziwnie i podejrzanie nie wiem co miał na myśli.
Tak wię zrezygnowałam z jego usług a tym bardziej , że poczułam od niego alkohol.
W anonsach znalazłam telefon do warszatu w Rumii a tam za założenie Clariona zapłaciłam 20,- a w Gdańsku chcieli 50,- .
tylko ,że to było w 2002 r. Pan bardzo sympatyczny ma Toyotę Avensis i mieszka przy głównej przelotowej ulicy .
Jeżeli Ci coś pomogłam to sie cieszę bo to faktycznie los na loterii
Nie wspomne iz w międzyczasie byłam w Sopocie no to już w ogóle katastrofa bo facet nawet nie umiał włączyc tego radia nic dodać nic ująć

zapomniał wół jak cielęciem był. Tak to chyba leciało - i pasuje jak ulał do tego Pana z Gdańska, który Cię Bożenko potraktował bardzo nieładnie. Pytanie dla niego lamerskie (bo wiadomo, że nie ma co porównywać nawet starszego Clariona do nowego Blaupunkta) dla Ciebie już takie nie było. Ja też dopiero jak się zainteresowałem tematem dowiedziałem się, że jest Alpine i Clarion potem długo nic i reszta peletonu.
Głupi ten pan i bucowaty strasznie - mogłaś mu zadać jakieś pytanie ze swojej działki - ja tak często robię i z lubością patrzę jak takim cwaniaczkom opada kopara

Cytat:
że jest Alpine i Clarion potem długo nic i reszta peletonu.

Dokładnie taki sam mam odbiór tych marek po przerobieniu w swoim życiu kilkudziesięciu modeli, oczywiście nie mówie o modelach już zupełnie hi hi hi end