Cytat:
|
ięc na wstępie zaczne od tego, że nie jest to to co planowaliśmy - kameralne spotkanie, qtre miało się odbyć początkiem marca. Wyniknęły takie okoliczności, że udało się spota legalnego z 31 stycznia załatwić na 28 lutego. więc czemu by z tego nie zkożystać i nie zorganizować imprezy. Pomimo bardzo niekożystnego terminu, postanowiliśmy się sprężyć i zorbić jeszcze tą zimową impreze. Na początek Fakty: Spot będzie legalny, prawdopodobnie w opiece lekarza i straży miejsciej jak to było 20 września. W związku z tym, ze będzie to legalna impreza możemy wykorzystać pare atutów qtrych nie daje nam nielegal. Będzie nas to kosztowało duzo pracy bo w planie jest:
2 OS po 2 przejazdy i jazda próbna, dla zwycięzców są przewidziane bardzo atrakcyjne nagrody, puchary i dyplomy. Oprócz tego każdy zawodnik otrzymuje kiełbase na ognisko i herbate. Wczśniej ma zostać przeprowadzony pokaz jazdy samochodem w zimie. (coś tu jeszcze może dopiszemy)
Nie wiem co tu jeszcze pisać, czy was przepraszać, za niedogodny termin czy za to, że dopiero co był spot i tu kolejny. No ale tak jak mówie trafiła się możliwość na legala to ją chcemy wykorzystać. Mam nadzieje, że skończą się głupie gadki co do terminu, bo wszystko już wyjaśniłem i nic one nie zmienia. Pozostaje mi tylko zaprosić wsyztskich bardzo serdecznie, a w szczególności zawodników na KJS (żałuje, tylko, ze masa osób qtre chciałem znowu zobaczyć już odpadła z powodu teminu - wielki ból)
Plan Imprezy:
Podkarpackie Forum Tuningowe wraz z Regionalnym Centrum Widowiskowo-Sportowym w Rzeszowie zaprasza na imprezę samochodową, która odbędzie sie w dniu 28.02.2004 r na parkingu koło Hali na Podpromiu poswiecona pamieci Janusza Kuliga
Plan imprezy:
10:00 - 11:00 - zapisy
11:00 - 12:15 - pokaz jazdy samochodem w zimie
12:30 - 16:00 - próby sprawnościowe na czas (dwa przejazdy)
16:00 - ogłoszenie wyników i rozdanie nagrod
16:30 - ognisko dla uczestników imprezy
Serdecznie zapraszamy, dla zwycięzców nagrody. Koszt uczestnictwa 10 zł.
P.S. wiem, że odległość do Rzeszowa robi swoje i wielu z was nie przyjedzie bo byliście dopiero co na spocie 8 lutego, ale wypowiedzcie się sami nie zkożystać z takiej szansy na legalny spot??, Bo mi się wydaje, że trzeba kożystać puki się da i dlatego zabieram się do pomocy. - Mam nadzieję, że podzielacie moje zdanie. |
|
Pozdrawiam i zapraszam szykuje sie spoko imopra !!!!!
szczegóły :
http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=55202