Kolo zamachowe-126p-gdzie stoczyc i wywazyc?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
mam nadzieje ze klubowicze z TGR mi pomoga, bo szukalem i nigdzie nie moge znalezc zadnego info
gdzie w okolicach Bytomia, Gliwic, Katowic, Zabrza mozna stoczyc i wywazyc kolo zamachowe do malucha? i ile to moze kosztowac?
chyba ze ktos mialby takie na sprzedaz ?
pozdrawiam.

Mam do sprzedania kolo odelzone o 30% wagi bylo robione w mikolowie tam jest taki warsztat przy głównej drodze na kato nie pamietam nazwy ale na podwórku od własciciela stoi taki zajebisty maluch do rallycrosu.Mnie to kosztowało 60zł+kolo,ale moge sprzedac ci za 30zł bo nie jest mi potrzebne
daj znac na maila
artomala@iplan.pl
pozdrawiam.

Odswiezam kotleta.
Gdzie w Tychach moge stoczyc i wywazyc kolo i za ile?
Gdzie wy robiliscie??

Jesli jestes zainteresowany to mam kolo wywazone .stoczone ok 25-30%.
W razie pytan 508696493
pozdrawiam

Do 903?

Firma "METROB" w Mikołowie zajmuje się staczaniem, frezowaniem, planowaniem regeneracją itp. znajduje się na przeciwko dworca kolejowego w mikołowie, po drugiej stronie torów.
Niestety co do cen to nie mam informacji...

Dobra, juz mam odchudzone, teraz gdzie to wywazyc
No chyba ze olac to i wlozyc niewywazone, bo po sezonie bede robil silnik to i tak chce wywazyc razem z walem i dociskiem.
Jezdzil ktos z niewywazonym?

Zapomnialem dodac, ze w metrobie tego sie nie podejma, a Kus chce za to 120 zeta

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-09-10 10:56:56 ]

No co jest, nikt z was tego nie robil?

noo ja jezdzilem na niewywazonym, nic sie nie dzialo i rowno chodzil , a co do cen to slyszalem ze gdzies tak wlasnie biora 100 - 150 zł.

pozdro

Filip tez na niewywazonym jezdzi z tego co wiem...
No ale mi sie silnik kreci troche wyzej
No nic, bede szukal dalej.

Juz znalazlem