Kolejne przegięcie M.Poola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://info.onet.pl/876245,11,item.html

Czytajcie i padajcie ze śmiechu. Kurna bo mnie mało padaczka ze śmiechu nie złapała.

Czytałem, ten gość to chyba powinien załapać się na fuchę u Pietrzaka. Co pomysł to jeszcze większy idiotyzm. Co prawda zgadzam się że nauka jazdy powinna być bardziej rozbudowana ale co komu da wpatrywanie się jak jakiś zawodowy kierowca jeżdzi sobie. A po drugie dlaczego pół roku, jeżeli już to od razu, wtedy kiedy powinien się jeszcze czegoś nauczyć.
Po prostu większego błazna jak nasz V-ce Premier to chyba już długo nie będziemy mieć.
Andrzej

Monty Python wysiada.....

A naszemu kochanemu ministowi proponuje przyznac nagrode-swoją skromna osobą wypełnił brakujące ogniwo w teorii Darwina

POLałem się ze śmiechu :

a swoją drogą jego zidiocenie mnie już nie bawi.

Ciekawe czym jeszcze nas zaskoczy Maruś w tym tygodniu !!!!!!!!!!!! Bo to co on i jego świta wyczynia to się nadaje do księgi rekordów.

[ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2004-02-25 20:15:41 ]

Być brzydki i głupi to prawdziwe nieszczęście...ale do kompanii Zmylera świetnie pasuje! Zmyler bez GuPola nie przetrwa godziny.

Cytat:
2004-02-25 19:48:42, adam2106 pisze:
A naszemu kochanemu ministowi proponuje przyznac nagrode-swoją skromna osobą wypełnił brakujące ogniwo w teorii Darwina

No ja sobie wypraszam takiego przodka , to może być tylko i wyłącznie jakaś boczna linia i to na wymarciu.
Andrzej

ich chyba wszystkich poje>>>>>>>>>>

pozdrawiam ja chce zrobic prawko w spokoju

Co za poroniony pomysł!
Ciekawe czego sie nowy kierowca nauczy podglądając "zawodowca" przez dwie godziny? Jak sie przekracza dozwolone 50/60 na godzine.
MUSEL nie kumam, nie masz prawka?

no niemam prawka jeszcze (to moje nieszczescie ) a ladiczka jest ojca ale juz niedlugo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

pozdrawia mlody jeszcze niekierowca trzeba poczekac 6miechów tyrzeba poczekac

[ wiadomość edytowana przez: MUSEL dnia 2004-02-25 22:28:30 ]

powiem w skrucie : IDIOT !!!!!

No to ciezko bedziesz mial, nie dosc, ze ceny kursu wzrosnie drastycznie, to jeszcze Pol chce kolejna kase wycisnac z kierowcow,ktorzy i tak są główną grupą zalepiającą dziurę budżetową!Skandal!

hehehehehehe on jest z...............KONINA!!!!
I wszystko jasne

dzieki za współczucie ale moze sie jeszcze zalapie na prawko w szkole gdzie za kurs place 50 zeta plus egzaminy .Mysle ze bedzie dobrze i niedosięgna mnie te zmiany .

obalic M .POLA pozdrowienia

Musel no to ja myslalem, ze Ty juz sam zawodowy kierowca jestes
Ale sie ciesze, ze juz mam prawko i w sumie jeszcze niedrogo mnie to wyszlo
A co do ministra... jaja panowie - pakowac walizy i do Rosji - czesci bedziemy miec tansze i spokoju wiecej

Niestety jeszcze niezawodowy kierowca ,ale jak tak dalej pojdzie z tymi podwyzkami prawa jazdy to ja nigdy nie zrobie na cięzarowe bo mnie stac niebedzie .Popieram jedziemy do Rosji.

pozdrówka czesc

Co się martwicie ,"młodzi kierowcy" niech wsiądą do autobusu miejskiego , skasują bilecik i przez 2 godzinki niech sobie pojeżdzą z zawodowym kierowcą i po bólu.
No chyba, że kierowca autobusu nie jest zawodowym kierowcą

PS
Może też być TAXI

Ja mysle,ze jest szansa, ze ten projekt, rozporządzenie (właściwie nie wiem jak to nazwać) upadnie. Że znajdzie się ktoś na tyle logicznie myślący,że nie pozwolą na taki prawny gniot!

Totalny idiotyzm 2 godziny to przeciez nic nie da.2 godziny to mozna w korku stac i co to da.M Pol to idiota 140 zl skad ci mlodzi kierowcy maja brac kase , kurs drogi , egzaminy drogie , odbiur prawka tez nie jest tani i jeszcze 140zl .Niech ten idiota nalozy jeszcze pare podatkow i nich do paliwa doloza pare podatkow i nie bedzie trzeba budowac autostrad bo nie bedzie mial kto jezdzic.
IDIOTAA. A slyszeliscie ze maja wprowadzic oplaty za przejezdzanie przez mosty ?? jak znajde to wpisze adres strony

Pozdrawiam

Tak, ja słyszałem jeszcze, że ponoć miała być opłata za przejazd... uwaga! przez wiadukty! Chyba bramki postawia przed kazdym mostem i wiaduktem. Ja nie wiem przez kogo minister P. jest protegowany, ale tylu juz ministrow "spadło ze stołków", a on sie dzielnie trzyma od poczatku kadencji, mimo ze autostrad prawie nie ma i co chwila owy minister wyskakuje z nowym genialnym pomysłem!