Filmik z treningu (126)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na mojej stronie umieściłem filmik jak upalam kaszlem po lesie
Nie jest to nic specjalnego, heh prawko mam dopiero od 3 tygodni Zresztą tego kaszla mam tyle samo i okazało sie że zawias z tyłu trochę za miękki, bez płyty to aż strach było jeździć - co podbicie to waliłem miska o podłoże. No i jeszcze troszkę mocy brakowało, ale sami oceńcie...

calkeim fajny las do poginania co do tylengo zawiasu zdeko skacze

zauwazylem na stronce ze masz plyte pod przednim zawiasem masz moze jakies foto? albo mozesz napisac jak duza jest ta plyta? chodzi mi szczegolnie jak daleko dochodzi do kol i jak jest tam zrobiona

Obejrzałem i podzielam zdanie poprzednika ;]

Tak jak pisałem kaszla mam od niedawna i jeszcze mu sie tak dokładnie od spodu nie przyglądałem, ale będę to na dniach robił i wtedy pstryknę fotkę.

fajnie tym kashlem zamiatasz
ale ten dzienciol to mnie rozwalil

nie mam tu dzwieku ale sam obraz przyjemnie sie oglada. widze ze rallyfilip tez z toba trenowal. dzieciol dobry

bardzo fajnie - widać, że masz jaja . chyba śmigałeś już coś przed odebraniem prawka oes też bardzo przyjemny

Heh dzieki za komentarz Co do mojej jazdy przed odebraniem prawka to czasami brat (rallyfilip) dał mi się przejechac na jakimś placyku. Ale wiecie jak to jest z braćmi

fajnie karcher wymiata

Mi rowiez podoba sie jazda bestyjka po lesie, calkiem niezle ci to wychodzi

fajnie fajnie muzyczka.....ładnie nim wymiatasz

też tam byłem i slady w lesie zostawiłem, mały niefart bo na dojeździe gume złapałem( porem 2 różne koła na osi), byłem krótko, było spoko, tylko musiałem niestety artoma (fiat 126p 1.5 ritmo) asekurować do domu po małym leśnym dachowaniu .

Jednego jestem pewien, z małego layera kiedyś będą ludzie

Zaciagam ale przesył mam po byku 2,40Kb/s

spoko spoko tylko ten zawias tylni... popracuj jeszcze nad nim.no i mocy faktycznie na wyjsciach brakuje,moze pocwicz redukcje na 1??

No jestem pod wrażenie,brawo layer,podobało mi sie to,podkład montaż,życze powodzenia bo tak jak powiedział _Arti_ będa ludzie

byłem krótko, było spoko, tylko musiałem niestety artoma (fiat 126p 1.5 ritmo) asekurować do domu po małym leśnym dachowaniu .
Niestety tak to sie dla mnie skończyło.Bylo spoko ale chyba przeceniłem swoie umiejętnosci, zamiast cwiczyc to maluch stoi w garazu mocy przybylo ale opanowania brakuje.
Layer fajnie to wyglada na tym filmiku byle tak dalej.
Ktoś umiera a na jego miejsce przychodza nowi tak to juz na tym swiecie jest.
(ja to je dobre)

asekurowane 1.5

uuuuuuuuu szkoda , duże straty ???

kilka kolejnych fotek: