| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-26 11:06:41 Kraqsy -> wyczytałem, że macie w swoim pięknym mieście wspaniały sztuczny tor do zabawy kajakami górskimi. Czy ktos z Was się orientuje jakie są zasady korzystania z w/w? Czy gość z ulicy może sobie wypożyczyć kajak i się pobawić, czy trzeba spełniać jakies wymagania, ile toto kosztuje, etc.? Jesli ktoś z Was zna ten temat to byłbym dźwięczny za jakieś info. A może by tak... wspólne spotkanko i zabawa na tym torze (oczywiście jak zrobi się cieplej |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-02-26 17:10:00 A ja zapraszam do nas - Wietrznice kolo Łącka jakies 20 km od Nowego Sacza - jeden z najlepszych torow w Polsce, byly tu miedzy innymi Mistrzostwa Europy i Swiata w kajakarstwie |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-26 17:28:05 Dzięki MiśqNS Ja myślę o czymś takim dla totalnego amotora, który z kajakarswem górskim jeszcze nie miał nigdy do czynienia ("spłynął" sobie kawałek jakąś małą nizinną rzeczką tylko), a chętnie by spróbował. I to taki full-service (z wypożyczeniem kajaka i... opieką medyczną |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-26 17:42:14 Słyszałem gdzieś o takim komercyjnym torze kajakarskim o zróżnicowanym poziomie trudności (startujesz z różnych punktów), który jest chyba we Włoszech. Takim, gdzie każdy chętny może sobie spróbować (pewnie ciężko to nazwać torem , ale taką szybszą rzeczką z bramkami itd. ). Myślałem, że tutaj - Gród Kraka - też coś takiego powstało |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-26 17:43:59 Qrczę -> jak to fajnie, że LKP ma swoich AGENTÓW w całym kraju; dobrze, że jestem w tej ORGANIZACJI |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-26 18:22:21 Skoro tak ładnie prosisz - to masz tu opis dojazdu i kilka fotek:
TOR KAJAKOWY KRAKÓW Jak coś się dowiem - dam Ci znać... PS Widzę, że nie odpuściłeś sportów X-tremalnych Ci się zachciewa |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-02-27 01:09:46 |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-27 09:16:11 Ale czad! Może być fajnie Tylko to chyba faktycznie dla zawodowców... Ale pożyjemy, zobaczymy Dzięqję Wam bardzo Tak swoją drogą, to zazdroszczę Wam trochę, że macie tego typu obiekty obok siebie. Nie dość, że miejscowości sympatyczne, to i w/w atrakcje |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-02-27 17:55:18 To nic Mariusz najwyzej przyjedziesz do nas po gorach polazic albo cos w tym stylu |