Niezły tuning 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dobrze,że u nas w klubie nikt nie ma takich pomysłów jak właścicel tego malca z Łodzi.

Czekam na wszelkie komentarze !!!

[ wiadomość edytowana przez: zeckon dnia 2004-02-26 12:42:04 ]

Masz cos wiecej o tym malcu ???
A Co by bylo gdyby gosciu trawe jaral :> dziwki w malaczu walil i mial pod klapa 1,6
ruchalby wszystkich i mialby w dupie co kto mysli :>

a mnie ciekawi jak i z czego on to zrobił ???

Ładne stare alufele reszta do bani watpie zeby mial nawet 1.1

panowie, chciał być troche bardziej kanciasty, szkoda ze nie podciął zaokrągleń dzwi sklepał dachu na kant i nie zaprasował kantów na pokrywie bagażnika... moze wtedy??

ludzie.... ze koles sie nie wstydzi tym jezdzic....
masakra

Ja nie wiem jak mozna bylo tak zepsoc malca Rozumiem ze sa rozne gusta ale bez przesady

o ku*** jaka poruta...inaczej tego nazwac niz jezdzaca awaria sie nie da

O k..... nadkola jak w starze .........

Ja czasem widuję tego malczaka. On w ogóle jakimiś sprayami malowany jest ... MASAKRA.

Naprawde nic poza felgami w tym malcu niejest ladnego. Całkiem seryjny maluch jest ładniejszy od tego znalazł sie już na WT >???

jeżuś maryśka !!! wieś na kołach.... ale za to jakich kołach
czy mi sie wydaje czy one są jeszcze na stary rozstaw śrób???
jezeli tak to gonie faceta i chce takie miec !!

Ło kurde ........może te nadkola sa pod kwadratowe koła

ja mam takie felgi na sprzedaz Krauzer... zapraszam na priv.

widze małe podobieństwo...

Hej KosteK podobieństwo jest uderzające, ale to sztuma to co pokazałaś od razu widac że to WT, ten kaszel wymiata, chyle czoło przed kierowco maluszka

[ wiadomość edytowana przez: chrostek dnia 2004-02-26 18:21:51 ]

Znam tego malca, koleś ma laske vis'a vi mojej kamienicy akurat auto pasuje do kierowcy

Te helgi są na stary rozstaw śrub, wiem gdzie takie gniją na złomie. Wołali za nie 40 zł/sztuka. Szczerze wątpię żeby ktoś to kupił więc pewnie dalej gniją.

mi sie te felgi osobiście wogóle nie podobają...nie dziwie sie że gniją na złomie wole tradycyjne maluchowskie 12' pozdrawiam!

ludzie to maja narypane do glowy. bez komentarza to pozostawie......