Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-10-29 09:54:35 Czy ktoś czytał już książkę S. Zasady " Szybkośc bezpieczna" ? Jak ktoś ją już czytał to niech powie czy warto sobie kupić????
Podobno sa tam ciekawe wskazówki na temat techniki jazdy!!! czekam na opinie!!!!!!! |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-10-29 11:05:49 Chodzi mi o WYDANIE IV poprawione i zaktualizowane
wyszło jakis miesiąc temu!!!!! zobaczcie na www.szybkoscbezpieczna.pl czy ktos ma to nowe wydanie!?!?!?!?!?! ![]() ![]() Cena chyba jakieś 42 zł ( niedrogo ale czy warto????? ) czekam na opinie!!! ![]() ![]() |
![]() critt kadett Będzin | 2002-10-29 12:16:09 Dokładnie tą pozycję zakupiłem i gorąco polecam.To co pisał Piotr Wa_wa -tam są PODSTAWY.Mnie tez sie wydawało że mam poprawną pozycję za kierownicą,właściwie kręcę kółkiem itd.Według mnie naprawde warto... |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-10-29 13:33:56 Co do zasady Ograniczonego zaufania o której pisze kolega LEWY to W PEŁNI POPIERAM , STOSUJĘ I JAK DO DZIŚ JESZCZE ŻYJĘ I SMIGAM PO NASZYCH TORACH PRZESZKÓD ZWANYCH DROGAMI!!!
nara!! ![]() |
![]() Osiah Opel Vectra B Radom | 2002-10-31 22:14:50 Czesc
Tu jest troszeczke cytowana, calkiem nizla ta troszeczka ![]() http://www.naukajazdy.vis.pl/predkosc.htm pozdrawiam Osiah |