Pomocy!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie moge na stałe zalogować się do forum. Niby logowanie przechodzi pomyślnie ale na planszy która wyświetla się napisane jest że jestem off-line. I za każdym razem jak chcę zacząć wątek to muszę na nowo wpisywać hasło. Zmieniłem kompa na stare gówno 150 Pentium czy może to mieć jakieś znaczenie? Wcześniej nie musiałem się wogóle logować tzn kiedyś się zalogowałem, apotem tylko wchodziłem do forum i po kłopocie. Ratujcie chłopaki jestem w ten weekend w domu i mam nadzieję ten problem z waszą pomocą rozwiązać.
Pozdrawiam Rysio

Hej.

Propnuje na początek wyczyścić pliki cookies. Usuń je, wejdź na forum i zaloguj się od nowa

Pozdro.

Niestety nic z tego. Próbowałem także odzyskać hasło no i system przyporządkował mi jakieś inne gówniane ale i tak na stałe nie mogę się zalogować.
Pozdrawiam Rysio

a jaki masz windows?? i jaki miales przedtem??

A spróbuj tak:

Wejdź do IE w Narzędzia/Opcje internetowe/Zaawansowane i "odhacz" (odznacz) w sekcji Zabezpieczenia - Opróżnij folder tymczasowych plików internetowych podczas zamykania przeglądarki.

Ja mam też problemy ze stroną Forum
Niby wchodzę po zalogowaniu, a potem nie da rady otworzyć żadnego tematu, albo po długim czekaniu wreszcie się otwiera - w tej chwili nie mogę się wylogować !
Ale inne strony netowe "chodzą" normalnie
To chyba coś z Motonews ?

HenBas zaintsaluj servicepacka do IE - to powinno pomóc

Dzięki Jaco, ale servicepacka (SP1) mam już dawno - to z pewnością są jakieś kłopoty z Motonews, bo raz idzie jak błyskawica a po chwili kicha !

Sprobowalem wszystkiego co mi zaleciliście i dupa. Nie moge sie na stałe zalogować a co za tym idzie nie moge grzebać w swoim profilu itp. itd. Przepraszam , że odzywam sie dopiero teraz ale dostemp do interneta ma tyko w "łikendy". Wcześniej miałem Windowsa Millenium a teraz mam 98. Pomóżcie bo mnie szlag jasny trafi z tym logowaniem.
Pozdrawiam Rysio

A nie masz czasem firewalla?

Nie mam firewalla. Nie wiem co to jest , domyślam sie ze jakiś antywirus abo cos takiego. Mam mały dysk zaledwie 850 Mega więc nie instaluje nipotrzebnyc bzdetów. Tak sobie mysle czy przyczyną tego że nie moge sie zalogować nie jest to ,że nie zainstalowałem pełnej wersji Office'a właśnie z racji małego dysku. Mam też słaby procek bo Pentium 150 wcześniej miałem 2,4 giga celerona i system Millenium.
Mam nadzieje że ktos znajdzie rozwiązanie tego problemu bo bardzo mi na tym zależy

A co ma Office do forum ?

Nie wiem gdybym wiedział to bym nie pytał. Może jest w nim Internet Explorer a ja go nie wgrałem w całości, abo co? Prosze o wszystki sugestie jakie mogłyby się wam nasunąć. Ale nie dziwcie się że czegoś nie wiem, bo nie jestem informatykiem.
Pozdrawiam Rysio