Pochwale sie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a wec moze to niejest cos duzego ale zawsze jest:d.. a wiec jestem redaktorem dzialu Tuning na www.tuning.moto-portal.pl ... jak by ktos chcial art o swoim autku to mowic mi ... Pitera i Grzeska juz autko jest

popraw tylko te bledy przy zdjeciach w moim artykule zeby otwieralo sie to co chce powiekszyc - a nie inne zdjecia

juz good linki mnie sie 2 rypsly :p

SteiN ja Cię już chwaliłam , ale zrobie to jeszcze raz Panie Redaktorze.
Co do artukułu Grzechu to fakt już działa jak trzeba, ale są dwie takie same fotki a były inne, tak ma być?
Powodzenia SteiN

A o mojej opowieści cishaa...

Cytat:
2004-02-28 19:58:11, Piter20 pisze:
A o mojej opowieści cishaa...

Mnie się podoba

Storm musiałem edytować posta bo za wcześnie Steina pochwaliłem że gość poprawił - zaglądam a tu gorzej niż było wcześniej - Steiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin !!!!!!!!!!!!! POPRAW TOOOOO

[ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2004-02-28 21:40:19 ]

Oj, aż tak nie złość się na Niego. Chłopak dopiero zaczyna (chyba) więc i nie wszystko jeszcze idzie jak trzeba.
Ale artykulik i tak całkiem niezły

dzieki, sam pisalem mimo ze wyglada jakby to Stein napisal
tylko wiesz, szkoda ze chlopak cos poprawia i mowi mi ze jest ok - a siebie sam nie sprawdzi czy zrobil dobrze.........hmmm nio ale coz.....mlody jest.......moze sie nauczy

Cytat:
2004-02-28 21:46:46, Grzechu pisze:
hmmm nio ale coz.....mlody jest.......moze sie nauczy

Na pewno praktyka czyni mistrza

to bedzie dluuuga szkola...........

Haha, tak myślisz??
A ja wierzę w Niego , ale już dość "obgadywania" idę spać

Milej nocki zycze

qrde grzechu sory .. ale mowilem ci wczoraj na GG co robie. bylem wkur.. i nic mi niewychodzilo ... jak serwer ruszy to poprawie

Tylko jak coś bedziesz pisał Stein to nie rób błędów ortograficznych

o to tam sie nie boj....