| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Roberto Pełnoprawny Klubowicz BMW 316i Zabrze | 2004-03-01 14:50:56 |
DrA eS ... | 2004-03-01 16:07:49 Dzisiaj - jako, ze Omesia dostala wolne wsiadlem do Astry. I po dniu dzisiejszym mam super sposob na tuning w/w jezdzidelka:
Oddac Astre zonie i kupic samochod... |
Grooha Mercedes-Benz W124 Szczecin | 2004-03-01 21:51:10 ...Teraz środek. Bezwzględnie musimy mieć białe zegary, sportową gałkę zmiany biegów i hamulca ręcznego oraz nakładki na pedały
kurcze a ja mam zegary digital ale wioska chyba je wywale i wsadze biale taki z niego fachowiec jak z koziej dupy traba |
GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-03-01 23:32:18 Nie wiem kto moderuje ta stronke, ale jego pojecie o tuningu jest bynajmniej niewystarczajace Mysle, ze koles powinien zajac sie tuningiem wozow drabiniastych -tekst o obnizeniu zawieszania zwala poprostu z nog - to zmniejszenie oporow itd.... poprostu rewelacja Ale nie smiejmy sie - uznanie za checi i zaangazowanie |
GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2004-03-01 23:54:44 A wlasnie - zapomnialbym - duzy plus za link do stronki OKP Moze to jeden z nas a ja go tak objechalem |
emil Pełnoprawny Klubowicz Opel Vectra C GTS/Op ... gdańsk | 2004-03-02 16:35:23 normalnie smiechu warte ... stronka mnie rozwalila ... a moze po takim tuningu bedzeimy mieli w asterce 1,4 przynajmniej 300 KM ??? a [podstawa biale zegaRY |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-03-02 17:04:49 Dział Audio też posiada ciekawe porady
sub pasywny ale ze wzmacniaczem
|
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2004-03-02 18:32:59 Strona ciekawie zrobiona, jeszcze trochę jej do profesjonalizmu, ale autor i tak dużo poświęci łej czasu.
Z mojej strony duży "+" za chęci i odwagę. |
iXi Vectra B X20XEV Glogów | 2004-03-02 21:30:08 hmmmm.... tak sobie czytam.... te stronke juz kiedys (ok. 1,5roku wczesniej) ktos podawal na forum, przejrzalem wtedy i rowniez dzis jej zawartosc. wyciagnelem juz wczesniej z niej kilka interesujacych informacji, choc przyprawiala mnie miejscami o usmieszek Od tamtego czasu stronka szczegolnie sie nie zmienila - widac moderator nie robi tego zawodowo , jest po prostu sympatykiem OPLA i traktuje to jako zabawe. Fajnie, ze poruszacie temat asterki.pl , ale ten "krytycym" troche mnie dziwi...... |
Grooha Mercedes-Benz W124 Szczecin | 2004-03-02 22:19:52 hmmm a to niby czemu ?? |
Grooha Mercedes-Benz W124 Szczecin | 2004-03-02 22:26:51 iXi nie wiesz ze w tym kraju wszystko poddaje sie "krytyce" |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-03-03 14:49:16
No spoko, duży + za to że ktoś zrobił taką stronke, już nawet nie czepiam się "działu" tuning ale to co jest opisane w audio to jak dla mnie parodia. Ja nie krytykuje tej strony tylko informacje w niej zawarte a to jest chyba różnica |
Prowo Forumowicz ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-03-03 15:00:29 To że ktoś poświęcił czas i chęci na tworzenie strony zawierającej w rezultacie bzdety i mitomańskie poglądy to nie znaczy że nie należy mu tego wytknąć.
Jak się napracował to znaczy że wszystko jest OK??? Koleś po prostu wprowadza w błąd, a to już nie jest żałosne / śmieszne ale może być szkodliwe - ktoś jeszcze w dobrej wierze przyjmie te "rewelacje" za prawdziwe i srodze się zawiedzie tracąc swój czas i pieniądze. Ci co czują potrzebę dzielenia się słowem pisanym z innymi niech wpierw potrenują dłużej w gazetkach szkolnych na tematach bardziej ogólnych. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
iXi Vectra B X20XEV Glogów | 2004-03-03 21:55:41 jest troche gazet i wielu politykow, ktorzy podaja takie glupoty ze glowa boli... . Jak ktos jest idiota, to im wierzy, ale jak ma glowe na karku to ma konkretny wyrobiony poglad i nie opowiada w kolko spraw oczywistych. Jak juz wspomnialem, zdaje sie ze ta stronka w niezmienionej formie jest juz dlugo (podejrzewam, ze od ok. 1998r.). Juz kilka razy byla podawana w postach tego forum i jakos bylo OK, bo kto chcial to wyciagnal potrzebne dla siebie informacje, a co bylo "bez sensu" nie bral. Rownie dobrze mozna "krytykowac" forum OKP, bo pewne tematy sa powtarzane, niektore opinie i wypowiedzi smieszne, malo fachowe, czy wrecz nieprawdziwe, a mimo to mozna znalesc potrzebne informacje. I o to chodzi! przesadne czepianie sie nic nie da... Podsumowujac: watpie by ktokolwiek po przeczytaniu krytykowanych tu fragmentow przerabial swoje auto zgodnie z podanymi "wytycznymi", ale jestem pewien, ze wiele (!) osob skorzystalo w praktyce z podanych danych technicznych, kodow usterek, opisow i rysunkow napraw. Sa to zdecydowanie pomocne rzeczy... . ...No tak, ale jak to ladnie zostalo powiedziane " w tym kraju wszystko poddaje sie krytyce " - chocby nawet tylko w 5% bylo "mitomanstwem" - oby tak dalej - daleko zajdziemy... . P.S. ciekawe skad bierze sie tak wiele tych "gustownych" krawatow w Polsce |