Mój drugi AHC !!! (126)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam was wszystkich!!!
Pokazuje wam mojego drugiego maluszka po zmianach, zmiany trwały 2 tygodnie (FERIE) zdjecia w profilu. Powiem krótko całe auto przemodernizowalem sam nikt nie pomagał ale za to wiele osób wspierało powstawanie drugiego juz AHC_MALACZA. Piszcie opinie jak wam sie podoba, nawet te najgorsze bo wiem że i takie będą.
Dla zainteresowanych podaje strone www.kshell.prv.pl gdzie można znaleść wiecej fot od podstaw powstawania boba, są tam tez zdjecia mojego pierwszego malacza i jego foty po wypadku no ale skupmy sie na nowym nabytku
No to do dzieła krytykujcie i chwalcie mnie

kiedyś była taka reklama, ale nie pamiętam czego - "czerwono mi" =)
Strasznie dużo czerwonego - może trochę za dużo - tzn jak dla mnie.
Doceniam pracę i wysiłek włożony w budowę Maluszka!

Jak dla mnie troche przegiołeś z kolorem
Wszystko czerwone-szczególnie srodek.
Mam pytanie jak trzyma sie ta klapa??Chodzi mi o sztywność??
TU:
http://fiat126p.iq.pl/forum/viewtopic.php?t=2409
kolesie pojechali Ci troche po "majtach'

Co do koloru w środku to jest tak jak jest bo było wszystko na srebrno i to jeszcze gorzej wygladłąo dlatego postanowiłem to przemalować na czerwono
a co do sztywnosci klapy to jest nie najgorzej !!!

Ten kolor to by mnie zabił za kierownicą!

Patryk .... Moje zdanie znasz.
Byłem na akzdym kroku ( netowym dawałem ci rady itp )

Blacha pod szpachle nei była dobrze zmatowiona.
Wyjdzie brak migomatu .... Zobaczymy na zime przyszłego roku co z tego wyjdzie !!!!!! spoko tez czerwone

Twoje zdanie CZUCZu znam bo z tobą utrzymuje kontakt przez gg wiec nie mów za dużo

Sorry nei mogłem sie powstrzymac :

SZPACHLOWÓÓÓÓÓÓZ

Nieee no nie można tak nazywać takiego boba nie ma tam znów tyle szpachli, wiecej jest na niejednej tylnej klapie z 126-tki

no ja uzyje innej terminologi, ogolnie calkiem znosny kaszelek, tylko ze ze wzg na nadmiar czerwonego ja to nazywam BURDELOWKA

heh moje zdanie tez znasz... co tu duzo mowic ogolnie maluszek mi sie podoba tylko... w srodku troszke zaczerwono ale najwzniejsze jest to zeby sie tobie podobalo !

Poniewaz widziałem na zlocie w Tychach twojego poprzedniego to rozumiem twoje ciagotki do czerowonego koloru. Tez uważam ze nie potrzebnie całego wykąpałeś w farbie bo np środek mnei zmroził. Faktem jest ze jest zdobiony starannie i dobrze. O gustach sie nie dyskutuje bo ja tez chętnie bym opkrytykował co co mnie drażni tj nadmiar spojlerów, caraudio i mieszanie oldskulu z dresiarstwem.

Ja się nie znam,ale czy lakierowanie auta obejmuje równiez uszczelki i czy to zamierzony efekt?
fotka
No i te "pokrowce" z bordo skai wydają mi się troszkę "dziwne".
Ale to Twoje autko i grunt,żebyś Ty był z niego zadowolony - prosiłeś o opinię:
Mnie się nie podoba

Cytat:
2004-03-01 22:13:14, CZUCZU pisze:
Sorry nei mogłem sie powstrzymac :

SZPACHLOWÓÓÓÓÓÓZ

He he , może zrobimy sobie "chwile prawdy" i każdy napisze swoje zdanie o autach innych klubowiczów. Tylko potem zeby obrażalskich nie było

Na początku GRATULACJE za robotę wsadzoną w malca ale z tym kolorem przesadzileś. Wszystko się zlewa i efekt jest nieciekawy Gdybyś pomalował jeszcze kólka pod kolor to trzeba byloby się namęczyć żeby znależć w autku coś nie czerwonego. Fajny daszek

Czym spawaleś, normalną spawarką??? Jaka to folia na szybkach, sam oklejaleś?

PS. NO MORE REDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

otwierasz tam jakis interes?:> trzeba było kupic duzego fiata
oczywiscie zartuje, jak nie lubie spojlerow tak u Ciebie to jest zrobione ze smakiem i ogolnie mi sie podoba.
Pozdrowka i fajnie, ze w koncu odbudowales autko.

no troszke zapadl na czerwonke bo kolor jest ladny i w polączeniu z czarnymi wstawkami to by fajne bylo.tak to mi sie za bardzo nie podoba

podoba mi sie z zewnatrz tylko jakby inne zderzaczki były , bardzo fajnie na stronce pokazane prace dzień po dniu

środek odpada

ładnie bober ale dla odważnych ludzi... takich co to się nie boją krytyki, a jak komus się nie podoba niech dalej jeżdzi nagdryzionym przez rdzę strupem... gratuluje samozaparcia i niestraconego czasu ferii...

choc przyznam szczerze ze widziałbym tu raczej ciemno wiśniowy kolorek.... ale to moje zdanie