Nie będzie fabryki Hyundaia w Polsce...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozostawię ten temat bez komentarza bo nie chce się denerwować. Kolejna szansa przeszła koło nosa. No cóż...., a co Wy o tym sądzicie?

"już umiera ta kraina, tego nikt już nie powstrzyma..."

Lepiej bym tego nie ujął...

albo: "staliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy wielki krok naprzód"

ja tez nie bede za duzo pisal bo cisnal mi sie na usta brzydkie slowa!! wiem tylko jedno byl citroen, byla toyota, teraz hyundai, moim zdaniem jak bedzie tak dalej to zaczniemy sie cofac i bedziemy budowac bryczki...albo i gorzej.

Pozdrawiam

Jak zwykle przegraliśmy. Tym razem z naszymi południowymi sąsiadami. Bo odstajemy od reszty Europy (a podobno niedługo wchodzimy do Unii? Ciekawe z czym?). Mnie tez cisną się na usta słowa powszechnie uznawane za wulgarne . Więc lepiej już zakończę.

"dzięki za wszystko kochana Polsko.."

"Bo to Polska wlasnie..."

u nas to afery za aferami rosną jak grzyby po deszczu, a kiedy bdzie tak z fabrykami i miejscami pracy

Moze trzeba by powolac komisje sledcza, ktore ostatnimi czasy sa modne w naszym kraju

wypierd.... w kosmos cały ten rzad

Odpowiedz jest prosta-nigdy.Tak to wlasnie jest gdy takimi sprawami zajmuje sie wysokowykwalifikowana kadra pier... krawaciarzy,a takich u nasz nie brakuje.Kazdy mysli tylko o swojej kieszeni i nie wazne jest dla nich dobro ogolu.Tym razem znow dali dupy i nie licza sie z tym ,ze nastepnej takiej propozycji moze juz nie byc.A jak wlaczam wiadomosci to znow jakas to nowa afera-dlatego nie mieszam sie w polityke i nic mnie ona obchodzi,ale powybijalbym wiekszosc z tych pajacow na stolkach

bo za duzo nas kosztuja i nie dosyc ze biora kolosalne pieniadze za to ze nic nie robia to jeszcze hienom brakuje i przekrety robia.
Lalbym wszystkich i nie patrzal czy w okularach czy bez he he

[ wiadomość edytowana przez: intruz dnia 2004-03-02 12:04:25 ]

Pieprz- one gnojki sprzedawczyki, znowu nas sprzedali. Nic wiecej nie można powiedzieć. Nasz rząd to nie nasz rząd. Pozdrawiam wszystkich rozgoryczonych.

Niedlugo to wogole caly nasz kraj sprzedadza. I nawet nie bedzie trzeba rozbiorow, ani zadnej wojny

a moze to i lepiej.. moze kuzwa w koncu zacznie nami rzadzic ktos kto sie na tym zna bo ci nasi 3mający władze to kupa dorobkiewiczów gotowych dla wlasnego dobra poswiecic dobro spoleczenstwa.. powystrzelalbym jak kaczki!!!

"po kolei" - powiedział minister Pol zamykając ostatnia czynna stację PKP

to wystarczy za komentarz !

Widze że tym topiciem podniosłem wam ciśnienie....sobie zresztą też, ale tak mi się marzyło że HTG to oficjalny klub Hyundaia w Polsce pod patronatem fabryki Hyundaia.

Wszytkie nowinki techniczne na wyłaczność członków HTG....ehh marzenia

Pomarzyć dobra rzecz... Ale realia skutecznie sprowadzają nas na ziemię!

Witam serdecznie!
Sytuacja jest patowa, ale dlaczego nie jestem zdziwiony, że tak się stało? Wygodniej jest przecież doładować kolejny podatek i zgnoić społeczeństwo, niż prowadzić negocjacje w obcym języku. Ciekawe kto za kilka lat będzie płacił te podatki, jak taka polityka się utrzyma. Pozdrawiam rozgoryczonych! Hey!