ZDJĘCIA Z OSTATNIEGO ZLOTU WARSZAWSKIEGO NA SADYBIE !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2004-03-02 14:57:05 ]

WOW, kiedy to było? Ale ze mnie sierota, mieszkam na Wilanowie miałbym rzut beretem

KeyJey - kto ci wygryzł "internetowy"?

I czyj jest ten esperak na ostatnim zdjęciu?

A w ogóle to zazdroszczę spotu - 11 samochodów. No no.

KeyJay sam mi się chwalił: "zobacz, u mnie nie pisze internetowy".
Bartek1112 - WYWAL TEN HAK!!!

Cytat:
KeyJay sam mi się chwalił: "zobacz, u mnie nie pisze internetowy".
Bartek1112 - WYWAL TEN HAK!!!

Haka niewywale bo wiele razy uratowal mi dupe esperaka i dlatego hak zostanie

Cytat:
I czyj jest ten esperak na ostatnim zdjęciu?

Ten esperak na ostatnim zdjeciu jest KaZaKa

Martinezzz'ie?
A dlaczego pytasz o ten ostatni samochód?
Czyżby nie podobał Ci się jego "tuning optyczny"?

Porobił bym więcej fotek, ale towarzystwo po 30-stu minutach stwierdziło że jadą na parking odkryty, a ostro napierdzielał wtedy śnieg a ja kurtki nie miałem i nie pojechałem z chłopakami...

eeejjj! to było powiedzieć- ja myślałem że wszyscy ruszamy. Padło hasło...to do gabloty i w droge.....dopiero na miejscu jorbnąłem sie że jest nas troche mniej

PS ja też nie miałem kurtki i żyje

Cytat:
2004-03-03 23:50:18, ŁUKASZ_GAJER pisze:
Martinezzz'ie?
A dlaczego pytasz o ten ostatni samochód?
Czyżby nie podobał Ci się jego "tuning optyczny"?

Dyplomatycznie zachowam milczenie

Jak patrze na te zdjęcia to widzę miażdżącą różnicę w aparatach jakie posiadamy (umiejętności fotografów litościwie dla siebie pominę)

A ten ostatni esperak to co? Wóz cyrkowy?
Bartek1112 - hak masz jakiejś firmy tjóningowej? I ratując tyłek szanujesz swoją rdzę - zrobili by Ci za darmochę.

Cytat:
A ten ostatni esperak to co? Wóz cyrkowy?
Bartek1112 - hak masz jakiejś firmy tjóningowej? I ratując tyłek szanujesz swoją rdzę - zrobili by Ci za darmochę.

Tak hak mam zajebistej firmy tuningowej co mi daje 50 koni wiecej wiec goniesciagne. A co do rdzy. Piotrek ja jej niemam w chwili obecnej. Hak zostanie mi on nieprzeszkadza i nieodejmuje uroku mojemu autku

Cytat:
2004-03-04 08:37:26, Bartek1112 pisze:
A co do rdzy. Piotrek ja jej niemam w chwili obecnej

Podobnie jak większość kilku letnich aut nie masz jej w miejscach widocznych. Jakbyś rozebrał samochód na części pierwsze to byś dopiero zobaczył ile jej jest. Oczywiście w niczym ona nie przeszkadza i jakiś czas minie zanim zarażą się od niej inne elementy.

Cytat:
Hak zostanie mi on nieprzeszkadza i nieodejmuje uroku mojemu autku

Już zupełnie nie rozumiem Ciebie. Z jednej strony próba zdynamizowania auta poprzez takie czy inne tjóningowanie, a z drugiej strony hak który powoduje, że próba tjóningowania jest o dupę rozbić.

Cytat:
Już zupełnie nie rozumiem Ciebie. Z jednej strony próba zdynamizowania auta poprzez takie czy inne tjóningowanie, a z drugiej strony hak który powoduje, że próba tjóningowania jest o dupę rozbić.

Ale ten chak niejest zalozony po to zeby jakos upiekszal moj samochod i to niejest zaden tuning. On jest zalozony po to zeby ratowac mi dupe esperaka w razie czego. To niejest zaden element tuningowy

... i w tej konfiguracji pasuje jak spojler do Żuka.

Bartek nie daj sie podpuszczać

Cytat:
2004-03-04 09:25:01, Maciej75 pisze:
Bartek nie daj sie podpuszczać

A co to za podpuszczanie. Nie czepiam się elementów które w taki czy inny sposób są tjóningiem - mam to już za sobą (i Bartek też).

PS. Może jeszcze tjóningowy bagażnik dachowy?

Ja wiem co ciebie piotrek boli poprostu zazdrosc ciebei zrzera bo ty niemasz haka

Ja też z chęcią pozbył bym się mojego (haka naturalnie) - ale wiązało by się to z rozbieraniem układu wydechowego i odpiłowywaniem całej bardzo grubej belki haka która została przyspawana do belek bocznych - jednym słowem: szkoda zachodu i muszę z tym "fiutkiem" z tyłu jeździć ...a założył go kiedyś mój Ojciec gdy Espero było jeszcze samochodem rodzinnym

Aaaaaa.... ale ja mam skórowy podłokietnik i kierownice a haka to miał tata w kredensie i poldku. Campinga na wakacje się ciągnęło.

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-03-04 15:11:24 ]
[ powód edycji: 2 posty w 1. ]

Piotrek ty to chyba niemasz ajecia i tobie sie nudzi. Bo czepiasz sie jakiegos haka. Czlowieku dorosnij bo zachowujesz sie jak dzieciak