Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JACU626 Miłośnik FSO BIAŁY CZARNY SREBRNY ... TSA - RTA | 2004-03-03 22:28:49 Radzio a moze ty chcesz przycisk który wciskając raz zapalasz autko a drugi raz wciskając gasisz. ![]() |
![]() AndrewS FSO 125p 1.4 GLI 16V ... Puławy | 2004-03-03 23:37:32 w ktoryms z wydan EDW (niedawno),jest taki bajer opisany i do wlaczenia zaplonu uzywa sie tego samego przycisku, wcisniecie go i puszczenie na krotko, powoduje wlaczenie zaplonu, wcisniecie i przytrzymanie iles tam sekund, powoduje wlaczenie rozrusznika |
![]() Lafaar Miłośnik FSO MR93 / Vitara / Berl ... Toruń ZOK | 2004-03-04 11:52:07 Hehe mam taki bajer u siebie, rozleciała mi się stacyjka i już nie kupowałem nowej. Co do dokladnego opisania to trudno bedzie bo calosc podlączał mi kolega, ktora jest w takich sprawach bardziej biegły. Mam w każdym razie dwa przekaźniki (jeden od zapłonu, a drugi od rozrusznika) dość solidne bo idzie tam dosyć duży prąd.
Podłączone to mam w ten sposób, ze pod jednym z oryginalnych włączników na desce mam zapłon (nie powiem pod którym ![]() ![]() A czy laski lecą na to - ciężko stwierdzić (mam żonę ![]() ![]() |
![]() Mach Miłośnik FSO B40CEB Lpg/ C20NE Szczecin | 2004-03-05 17:02:52 Też myślę o takim rozwiązaniu u siebie. Ale czy cos zmienia fakt że mam "imobilajzer" w kluczyku? |