Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
darekz13 Yaris 1.0 Wrocław | 2004-03-03 20:30:51 Długołęka koło Wrocławia - w obie strony. |
![]() wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2004-03-03 22:36:44
![]() |
![]() gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-03-04 09:36:10 W Białymstoku wyczaiłam jedną taką skrzyneczkę na Obwodnicy Białegostoku za Auchanem jak się jedzie od szosy warszawskiej (z tego co wiem jest on przenoszony jeszcze w inne miejsca więc nigdy nie wiadomo) |
![]() ron TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Warszawa | 2004-03-04 09:53:34 W Siedlcach mają 1 fotoradar, ale są na niego 3 stacjonarne lokalizacje (takie słupy ze skrzynką)
ul. Monte-Cassino ul. Garwolińska i trzecia na ulicy którą się wyjeżdża na Sokołów Podlaski Płock podobnie tylko są dwie takie lokalizacje ul. Kolegialna bądź jej przedłużenie w stronę Warszawy drugiej nie znam |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-04 10:50:13
Potwierdzam, a przenoszą na Branickiego, na wysokości elektrowni w kierunku do centrum, tam gdzie jest ograniczenie do 40 czy 50. Mają jeszcze trzecie miejsce, ale nie pamiętam miejsca. |
![]() Iceman Toyota Corolla Warszawa | 2004-03-04 12:29:15 Wczoraj dzieki szcześliwemu zbiegowi okoliczności udało mi sie uniknąć nakrecena na wideoradarze. Jakie było moje zdziwienie jak sie okazało ze wideoradar podróżuje zółtym cieniaskiem po tuning, bad look centralnie umieszczony wydech niska zawiecha i szerokie gumy. Nie wiem jaką miał rejestracje. Na przedniej szybie ma u góry szeroki ciemny pasek.
Uważać na niego. Widziałem go na Puławskiej. |
![]() Meteor TOYOTA DRIVER Toyota Carina E 2.0TD Warszawa | 2004-03-04 14:22:40
W zyciu bym nie pomyslał że Policja wpadnie na taki pomysł - ktoś tam ma niezłą fantazję, słyszałem że po Warszawie juz jeżdzi srebna Corolla z videoradarem ale na CC to bym nie wpadł Aha i uwaga na Modlińskiej za wiaduktem naprzeciwko salonu Opla, od tygodnia wracając z pracy w godz. 16-18-ta widzę dyskretny radiowozik z boku i "czarodziejską" skrzyneczke która sto bezpośrednio za wiaduktem (tak że jej nie widać jak się wjeżdża pod górę a jak się zobaczy to juz jest za późno ![]() |
![]() papa_smerf Toyota Corolla Częstochowa | 2004-03-04 22:40:11 dodam jeszcze ze fotoradar stoi jak sie jedzie od katowic mija sie M1 i na dołku jest po lewej petrochemia to wlasnie na tych swiatlach jest ustawiony w strone jadacych z katowic,nastepnie przy salonie Opla "Polaczek" w miejscowości Poczesna
nastepny jak sie jedzie od czestochowy ok 23 km jak sie minie na gorce taki duzy krzyz po prawej to od razu za nim ok 300 w dolku przy swiatlach tez jest zamontowany rowniez ![]() |
![]() mandes TOYOTA DRIVER Toyota Starlet Warszawa | 2004-03-05 09:59:39 Tutaj jest mapka warszawy z zaznaczonymi regularnymi punktami kontroli drogowych:Punkty kontroli drogowych - mapa Warszawy
|
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-05 11:26:26
O moście Siekierkowskim zapomnieli ![]() |
![]() Bartek_23 Toyota Avensis łódz | 2004-03-05 17:01:16 Panowie jest foto radar przy wyjezdzie z Nowego Sacza na Krynice Gorska przed miejscowoscia Nawojowa. Jak na nartki jechalem to dostrzeglem ale mam nadzieje ze nie zrobili mi pamiatkowej fotki. ![]() ![]() |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-03-05 19:03:04 wlasnie zadzwonil do mnie dzielnicowy ze zlapano mnie na fotoradar ![]() ![]() FUCKen zbieram sie (ciekawe ile bedzie ![]() |
![]() faworyt TOYOTA DRIVER Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2004-03-06 00:48:08 Fotoradar stoi w Opolu na ul.Ozimskiej ,jak się jedzie z Mc'donalds'a w kierunku rynkuprzy zjeżdzie z wiaduktu na przejściu dla pieszych(takie które miga dwoma żółtymi lampkami) i nad nim wisi radar.Jest to od strony mc'donalds przed skrzyżowaniem za którym jest Opolanin.Uważajcie |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-03-09 15:15:50 Z p.m.s - dla zainteresowanych tym jak wyglądają fotki z fotoradarów: http://www.katowice.kwp.gov.pl/drog-zaw_pliki/Fotoradar.htm |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-03-09 15:34:57 na stronce jest opisane ze widac twarz kierujacego
niestety w moim przypadku nie bylo widac nic co jest w srodku auta wszystkie detale z zewnatrz sa nawet bardziej wyraziste ale ze srodka nie ma NIC ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-09 15:52:29 Grzybek, a gdzie Ci zrobili zdjęcie??? |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-03-09 17:22:32 poza miastem (niedaleko Bielska Podlaskiego jesli wiesz gdzie to jest)... 50km od Bialegostoku na trasce ktora jezdze co weekend. a konkretnie w wiosce w ktorej jest zaledwie kilkanascie domow i mierzy ona 600 moze 800m dlugosci ![]() ![]() |