No i znowu Maluch Do Oceny:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze All!!!

Po Bardzo dlugiej przerwie ktora nie byla bezposrednio moja wina nie uczestniczenia w zyciu klubu pojawiam sie znowu z nowym autkiem!!! No moze nie nowy Ale wyremontowanym!!!! Chcial bym poznac wasze opinie!!!!

Aha w profilu sa stare fotki podczas remontu!!!

Za wasze opinie z gory dziekuje!!!!

Jestem na tak!!!
maluchy wzruszaja mnie raczej srednio...chyba ze te z lat 70....ale ten jest fajny
Pozdrawiam!!!

fajny kaszlak
ale chromiki musza byc:]
ja tez poszukuje...

No ladny tylko te pasy pod ten fotel mi nie podchodza....

Wiem Lepszy Byl by kubełek jakis zapodac do wnetrza ale narazie nie mam za bardzo funduszy bo kupilem komplet kol z sc!!! Do Boba i na drugi tydzien biore sie za silnik bo te 21 koni boli troche w tym samochodziku!!! I jeszcze mialem wydatki na zawieszenie ktore bylo na zamowienie robione i twarde amory ktore robilem wedlug przepisu ze strony REKINA, ktoremu tutaj dziekuje za ciekawy artykul na jego stronie!!! Na wiosne bedzie v2 maluszka jak tylko zalatwie wszystko w szkole(Matura I obrona pracy dyplomowej), ktore tez niestety potrzebowaly nakladu finansowego zapozyczonego z konta na Maluszka!!

P.S. Chcialem tez podziekowac innym przy pomocy wyboru koloru i w roznych radach. lukaszc, daymonowi i paru innym kumpla z mojego miasta ktorzy sluzyli mi zawsze rada a jak nie rada to wsparciem moralnym przy wieczornym piwku!!!
P.S. 2 Sory Daymon za wtedy z tymi czesciami do silnika ale mialem porzadnego dzwona nim i nie mialem za bardzo kasy w tym momencie!!!

[ wiadomość edytowana przez: Genius dnia 2004-03-04 15:51:16 ]

bardzo mi sie podoba !!! brawo !!!

Też jestem zdecydowanie na TAK, wizualnie podobny do malca Erzeta.

No spoko maluch potrzebuje wlasnie takiego lusterka prawego bo lewe jest a drugiego nie moge dostac... Mam pytanie co to sa za sreberka na zderzaku z tylu i z przodu?? Pozdrawiam

No no całkeim ładny maluszek tak trzymać dalej !!!

Ganius ty nie ściemniaj tylko sie pojaw na spocie 13.03 w zabrzu na PAN'ie. Obczaje z bliska

Fajnie ci wyszło. Ile cię kosztował zawias ?

Wedlug mnie naprawde bardzo ladny widac ze czlowiek wie co robi, z zewnatrz nic wiecej nie potrzeba jak zalozysz fele od sc to w ogole miodzio. Popracuj jeszcze tylko nad wnetrzem bo kubelki az sie prosza o wsadzenie wiem ze to jest zwiazane z kasa ale jestem pewien ze szybko sie znajdzie.

ja bym tylko zamienil zderzaki na chromy,do tej barwy będą idealne,a tak poza tym to naprawde ladny.zmien kola na szerokie,mysle ze 155 z tylu i 145 z przodu dobrze by pasowalo

Bardzo fajny kaszlaczek, wsadź kubełki i jakąś fele z rantem i będzie gitara .

Maluszek ladny..nie jakis wiejski tuning. Wstaw jakies felgi np z rekina i jazda pozdroowka Mariusz

ładny lakier, ale nie pasuja do niego białe fele, szukaj alusków od rekina..albo inne szprychy..

No naprawde super. Bardzo mi się podoba ten kolorek. Zostało Ci tylko założyć te 13", może znalazłbyś chromiki i kubełki i masz pełnie szczęścia pomijając oczywiscie te 21KM

Maluch estetycznie zrobiony widać zę sie starsza, jedyna rzecz która mnie tylko zraził to te pasy na tkaich fotelach ale wiem ze to sie zmieni tylko kasa .... I jeszcze jedno pytanko po co te kawałki blachy na zderzaku ??

Cytat:
2004-03-04 15:40:51, MCQUEEN pisze:
Też jestem zdecydowanie na TAK, wizualnie podobny do malca Erzeta.

hehe widze ze teraz auta będą porównywane do mojego to dla mnie zaszczyt. Mam nadzieje ze dorwe jakis aparat i zrobie fotki bo auto jest juz posadzone jak tylko sie dalo i sa fele od rekina. na starych kolach byl nizej, ale teraz juz nizej go dac nie moge

Jeśli chodzi o Twojego malerka to bardzo mi sie podoba. Kolorek miodny. Naprawde widac że włożyłeś w niego sporo pracy i kasiorki. Nie ludzie biorą z Ciebie przyklad jak przerabiać swoje malerstwa.

BRAWO. Naprawdę super maluszek. Mocna gleba. WSPANIAŁY kolor lakieru, pięknie remont przeprowadzony i ... brzydkie fotele ( OBA ) do super paseczka. A kierownica, pedały ? No i zapodaj fotki na felach SC.

Dziekuje Wszystkim za tak mile zdanie na temat mojego maluszka!
Dooh zawias kosztowal mnie bez amortyzatorow 80 zloty!! Nawijane sprezyny nowe hartowane na 17cm. i resor sklepany na 12 cm. i zamienione 2 piora na piora o 2 razy wiekszej grubosci czyli tak jakby 2 piora dolorzone twardy jak cholera!!!
Co do Koloru to jakos smiesznie wyglada na tych zdjeciach bo wyglada jak zwykly akryl a to jest metalik A co do tych blaszke to jest to pomysl od mojego ojca ktory wziol zamowil i siebie w pracy na prasie na takich blaszkach napis kaszlak co pozniej zostalo wypolerowane i podane chromowaniu live wyglada to dosyc nice!
Mam Prozbe jezeli ktos by mial moze do sprzedania felgi do rekina metalowe te 5" z checia bym kupil jak by byla w danym momencie kasa albo przyjmne namiary na takie felgi!!! No i jakis kubelek by sie na lewej stronie przydal moze byc do poprawek tapicerskich !!!!